Mitt liv kommer aldrig att bli som förr

Skrev inlägget tidigare men har inte publicerat det innan av privata anledningar. Fanns vissa personer jag ville hinna berätta beslutet för innan. Sen har jag velat mellan om jag vill publicera eller inte, men har insett att jag kan ta frågorna och hur mycket roligare sommar jag egentligen har. Visst vissa dagar är grymt jobbiga och det finns stunder då jag är less på allt, men de flesta dagarna är ändå så mycket bättre än tidigare och hittills har inte en enda person ifrågasatt mitt val, vilket bara gör mig säker på att jag gör det rätta. Så här nedan kommer det opublicerade inlägget, varning för bibel haha.

Igår gjorde jag valet som jag velat göra tidigare men aldrig kunnat eller vågat. Ett val jag aldrig ville göra men som jag behöver göra för att kunna välja mig. Typ det tuffaste jag gjort någonsin och trodde helt ärligt inte att jag hade det inom mig. Men nu är det gjort, och det skrämmer mig för jag vet inte hur min framtid kommer se ut eller hur snacket kommer att gå, vilka som fortfarande kommer se mig som mig och vilka som kommer ställa frågor, hur frågorna kommer låta och vilka som kommer döma. Och kan redan nu säga att det här inte är ett spontant beslut utan har tänkt på det länge bara att jag kom till en punkt nu där jag inte fixar det längre. När det liksom inte går mer. Där det enda val som finns är att vara kall och gå, för min skull. En vän sa till mig vid flytten från Orsa (tyckte den var grymt jobbig) att jag lämnar ju för nånting bättre, så dessa ord tänker ta med mig nu.

Men jag är redo. Jag vet att jag inte kan gå tillbaka till ett liv som innan vilket gör att jag känner en lättnad, men samtidigt en tomhet. Känner mig så fruktansvärt ensam och förstår verkligen vad människorna i min närhet som sa att det kommer bli tufft menade. Det kommer vara tufft men det kommer vara värt det. Nu står jag här utan ett riktigt hem, dålig taiming haha men men bara att bita ihop i några veckor till för gissa vem som såg att hon har en gratis resa till Örebro via sj?! Sjukt, kommer att utnyttjas 👌

Hittade citatet ovan i en bok som jag bara var tvungen att fota, så himla bra livsmotto.

Gillar