Mask i magen

Hej på er! Hoppas allt är bra med er och att ingen hade en sån sjuk natt som jag som slutade med panik över att ni eventuellt hade mask i magen eller tarmarna. Riktigt obehagligt, går bara att beskriva den känslan med ett ord PANIK!

Det hela började med att jag spillde nagellack på soffan och mattan. Hade nagellacken på mitt soffbord, skulle ställa dit en proviva att dricka och råkade putta till nagellacket så det ramlade ner från bordet, på mattan och soffan. Som tur var nagellacket isblått och min matta är lila och soffan grå så med tillräckligt mycket gnuggande med nagellacksbortagning och salt så syns det knappt alls. Nöjd och trött skulle jag gå på toa, borsta tänderna och gå och lägga mig. Men när jag hade gått på toa såg jag två mörkbruna prickar högst på insidan av benet snett under snippan typ. Jag trodde då att det var nagellacksfläckar (använde ett brunt nagellack) som hade kommit efter att jag torkat mig där nere så skulle gnugga bort det. Men det gick typ inte bort utan istället drog jag bort en maskliknande sak som luktade hur illa som helst. Det såg till och med ut som att den hade två ögon.

Började då googla om det överhuvudtaget fanns maskar/larver som satte sig på huden. Det första som kom upp var då en mask som äter av tunntarmen och går in genom huden på människan antingen via benet eller slidan. Den masken såg precis ut som min fast längre, så tänkte att jag eventuellt hade en del kvar i kroppen. Ringde sen till min moster för att jag var så rädd och de trodde oxå att det var något maskliknande, att jag eventuellt hade fler i kroppen och skulle gå till akuten. Sen gick jag aldrig till akuten utan jag ringde en kompis som hämtade mig och skjutsade in mig. Aldrig att jag går till akuten mitt i natten på en lördag med 99% chans att få en panikattack och svimma. Jag känner min kropp och mina panik- och ångestattacker så jag visste att en panikattack redan var på g. Den hade redan börjat bara inte eskalerat.

Sen mina damer och herrar, var det aldrig en mask utan en slempropp så jag kunde åka hem och sova utan att oroa mig över att en del av masken kanske fortfarande satt kvar i mig.

Här har ni ”masken” som satt på benet. Tittar man noga på andra bilden kan man nästan se ögonen.

Naglarna, soffan och mattan. Riktigt nöjd!

Gillar

Kommentarer