Lycklig och nervös

Hola amigos! Just nu ligger jag kvar i sängen i väntan på ork att kliva upp och ”fånga dagen”. Det här är sista dagen innan mitt sommarjobb drar igång och wow vad pepp jag är att få åka dit och se lokalerna för första gången imorgon. Alltså verkligen drömjobbet som jag inte sökte från någon annons utan blev rekommenderad av en vän och sen vidare kontaktad för arbetsintervju av chefen. Jag har alltid velat arbeta mer med den behandlade delen/förändringsarbetet i socialt arbete så ser verkligen fram emot att testa på det i sommar. Och hur nervös är jag inte?

Sen efter att ha testat på mitt drömjobb i sommar blir det att åka till Indien i höst, förstår ni hur lycklig jag är eller? Att det är sol, sommar och att jag körde ett danspass utomhus igår boostar definitivt humöret också! 💃

Efter sista dagen i skolan blev det grillning med tjejerna på bild, + två till tjejer och hundmys. Så bra avslut!

Bilden till vänster är från när några av hillsong tjejerna åkte till sisterhood i Stockholm. Jag står där bak lite halvt täckt av hatten haha. Bilden till höger är från oskarsittningen med spexet!

Bästa Johanna har även tagit lärarexamen och bästa Amanda har också en universitets examen nu! Tyvärr glömde jag ta bild på Amanda när vi firade henne i söndags. (Sjukt hur många jag känner som heter Amanda) Under nationaldagen lyssnade jag på en live konsert där Roseph spelade och lördags var jag på en inflyttningsfest, men har inga bilder på det heller.

Btw här är gänget som åker till Indien!

Avslutningsvis kommer jag hyra ut min lägenhet i 2:a hand i sommar! Hör gärna av er om ni vet någon som är i behov av boende! Kram 💕

Gillar