Lördagen och söndag första veckan

Haha sa ju att jag skulle göra massor av blogginlägg i Indien, gjorde ett men kunde inte publicera för vi hade så dåligt internet. Men här är det iaf. Ett blogginlägg om första veckan:

Vår lördag var inte en ledig dag som man skulle kunnat tro utan vi hade en kort dag med disskusions föreläsning (typ seminarium) till 1 om skillnad mellan biologiskt kön och socialt kön + hur det var att vara homosexuell eller trans i Indien. Efter det hade vi ledig tid och den middag hos våran lärare på kvällen. Under vår lediga tid passade jag och några andra tjejer på att gå in till en galleria där jag verkligen åt världens godaste wrap med lammkött. Smakade som kebabrulle men mycket bättre med perfekt spice!

Middag hos lakshmi (vår lärare) var jättemysig den med. Hon bjöd på 4 olika rätter och hade nog ett av de finaste husen jag sett. Så stort och lyxigt, alla vi hade nog lätt kunnat tänka oss att flytta dit! Middagen var så avslappnad där vissa satt ute på balkongen och åt, vissa i sofforna och mingel. Känns så tryggt och bra med henne som lärare! Hon är så snäll och bryr sig verkligen om oss. Både hon och hennes man berättade många roliga historier under kvällen. Efter när vi kommit hem därifrån var vi ett gäng personer som fortsatte att dricka lite vin och spelade kort i vår lägenhet, och två (inte jag tyvärr var så trött) gick ut till en bar efter.

Men idag hade vi vår första lediga dag utan att ställa klocka, alltså sååå skönt! Jag och två till gick först och körde lite träning på balkongen innan vi åkte ett gäng till JW Marriott hotell för att bada i deras utomhuspool, sola och bada bubbelpool. Kändes verkligen så lyxigt och som om vi var värda det efter att ha avklarat första veckan här ☀️🙏

När vi sen skulle ta en ritcha hem från hotellet till vår lägenhet insåg vi fyra som skulle åka då att vi inte kunde adressen till lägenheten. Vi försökte förklara det och visade på karta, så på slutet trodde vi verkligen att dem visste var vi skulle åka. Men nej, vi stannade vid en skum gränd (gata) där ingen av oss hittade så vi försökte förklara till chauffören att han kört fel och var vi skulle igen. Lyckligtvis förstod han och skjutsade dit så vi slapp gå av på första stället. Extra jobbigt var det att vi var 4 stycken som åkte i två olika. För vi skulle ringa till den andra ritchen för att ge dem den nya adressen men då hade min telefon dött (jag hittade inte min powerbank i väskan och kunde inte leta upp den i väskan när han körde för han körde så himla fort, och min kompis hade inte internet eller deras indiska telefonnummer. Men vår chaufför såg deras ritcha på vägen; stannade och försökte tuta och vi ropade, vinkade för att få kontakt. De hörde inte så därför körde han över vägen för att prata med honom om den nya adressen, sen när allt var klart vände han om och gjorde en u-sväng mitt i vägen för att precis komma in i en lucka och köra vidare.

Imorgon ska vi få träffa olika indiska familjer och under veckan olika organisationer, så taggad!

Första bilden är på en av maträtterna vi fick hos Lakshmi och andra bilden på mig när jag imponerade en av hennes balkonger.

Så här ser det ut om man ligger på golvet på vår balkon och tittar upp (tog en bild när jag vilade/chillade lite) efter träningen

Bilder från JW marriott hotell! Så himla härligt att ligga där och sola, bada, äta och läsa bok! 🙏

Gillar

Kommentarer