Hur mycket otur kan man ha?!

Okej inte för att vara sån men ser verkligen fram emot en ny vecka och en nystart för seriöst VEM förutom jag lyckas tappa bort sin väska, spärra alla kort för att sen få tillbaka väskan, tappa sitt körkort igen (vet var) och sen skära upp däcket på cykeln så att det inte går att cykla och allt detta på 2 dagar 😭 sån himla otur och sååå typiskt mig. Jag lyckas verkligen med allt, som att typ tappa nycklar och telefoner i vatten. Ha ner gardinstånger i lägenheten, gå in på fel föreläsning, ramla i trappan i föreläsningssalar, gå vilse i varje ort/by som jag befinner mig i och ramla på en sten och slå ut framtanden m.m. 

Hatar så att vara den personen, som alla varje gång säger att det här är sååå typiskt dig. För jag vill oxå lyckas, vill inte göra bort mig hela tiden, vill komma i tid och vill inte klanta till så mycket. Hatar att erkänna mina tabbar också så älskar verkligen dem människorna runt omkring som inte blir besvikna, inte blir arga och inte säger något om att det här är så typiskt dig Lollo, utan mer bara stöttar. För även om människor inte menar något illa med kommentaren blir det jobbigt för jag vet att det ÄR typiskt mig och när jag väl failar hårt (typ det som hände med väskan eller när jag tappade mina nycklarna under en brygga och blev utelåst) mår jag så dåligt att jag börjar grina. Det sista jag vill höra är då en kommentar om att ingen är förvånad att det händer mig.

Visst i efterhand eller vid mindre tabbar kan jag oxå säga det (typ när jag ramlade i föreläsningssalen) men jag gillar inte att förknippas med mina misstag. För jag glömmer eller tappar inte saker med flit, det bara händer och det skulle kunna hända någon annan också bara att det råkar hända mig. Att jag dessutom blir grymt förvirrad när jag har mens, inte klarar av att bli avbryt mitt i en handling och att jag på sista tiden inte klarar av stress gör inte saken bättre. Glömmer jämt saker när jag stressar.

Men nu är det en ny vecka så hoppas att körkortshistorian löser sig och mindre oflyt i livet. Har verkligen inte tid med allt krångel och jag är ändå en mästare på att lösa mina misstag. Så hoppas verkligen att jag startar veckan med att komma i tid till jobbet och att allt bara flyter på.

Det positiva med att leva mitt liv, jag har alltid massor att berätta 😂👌

Gillar