Hjälp mig med min fotovägg, tips tips

Hej mina kära! Tack för stödet från förra inlägget, guld! Men till dagens ämne, inredning! För jag tycker verkligen det är så kul med inredning och har ett litet problem, vill göra en fotovägg blandat med citat/quotes i mitt ”sovrum” men vet inte riktigt hur jag ska få upp det; vad som är enklast och smidigast samt studentvänligt till pris. Funderar på att göra trådar som hänger ner där man kan fästa fast bilderna med klädnypor. För då borde det bara vara att borra dit några skruvar som man kan knyta trådarna på och eventuellt sätta dit något snyggt över. Vad tror ni?? Kom gärna med tips! Längre ner i inlägget finns bilder på hur jag vill ha väggen och hur väggen ser ut nu. Det är bara en tapet med lite löv på haha.

Har tänkt på det länge nu men eftersom det varit oklart om jag får behålla lägenheten innan har det känts lite ovärt, ville helst inte göra hål i väggen i onödan isf 😂men hörrni lägenheten gick igenom besiktningen och från och med juli bor jag inte längre i 2:hand utan i första hand och jag slipper flytta! Sån lättnad!

Vad tror ni om min idé? Och vilken tråd bör jag använda för att det ska hålla? Fick lov att infoga en bild på hur grymt glad jag blev efter hyresvärden hade varit här och godkänt besiktningen också. Bara en brandvarnare som ska upp men det har jag löst snart. Och haha yees bilden är tagen direkt från snapchat. Puss och kram och nyp i stjärten! 

Gillar

Kommentarer