Dagen innan julafton

Hej svejs! Kom till dalarna igår och oj vad jag har haft fullt upp. Började med en helgfrikost/brunch för att fira in 4:e advent. För är det något jag gillar här i världen är det att lyxa till frukosten lite extra på helgen. Så sjukt egentligen för jag äter aldrig frukost innan skolan/jobb utan då tar jag med mig en macka eller frukt och äter på plats istället. Men tror det är just därför som jag gillar helgfrukostar. När det verkligen finns tid för att sitta ner, äta och njuta utan stress att man har en tid att passa. När man dessutom kan äta frukosten lite när som. Idag blev jag klar att servera min frukost/brunch mellan 10 och halv 11 men oj vad bra den blev! Hemgjorda bröd, hjortronsylt, bär, massor av pålägg, fil, clementiner och te.


Dagens brunch med mamma. Bara vi två när alla andra var borta ❤️ (troligtsvis hade mamma redan ätit innan så blev dubbelt upp för henne hehe).

4:e advent var inte första advent i år som jag firade. Jag har nämligen festat in julen lite extra i år med julfester och adventsmys. Finns det ett citat som jag gillar är det nämligen ”att det alltid finns en anledning till att fira”. Jag tänkte därför publicera lite bilder på vad jag gjort innan jul och hur jag firat in den i år.

2 advent blev det adventsfrukost med Johanna. Så mysigt att starta dagen hemma hos henne 💕

Sen en liten halvdan bild på en julfest, ni vet när killar ska ta bild. Blir aldrig riktigt bra 😉 Bilden är från en julfest som var på lördagen innan 2:a advent.

3:e advent och julshow! . Även 1advent var en speciell dag för mig i jul (2 december) ni som vet, ni vet. Stort tack till alla som var med och firade mig den dagen! Ni andra kan jag bara säga att det blev ett bra första firande. Tänkte avsluta inlägget med att önska er alla en riktig god jul! Ta hand om varandra imorgon, hoho

Gillar