Bättre självförtroende

Hola! Hoppas att ni mår bra och att ni efter detta inlägg kommer må ännu bättre. Jag ska nämligen skriva om självförtroende och hur viktigt det är att ta hand om sig själv. Då den viktigaste kärleken är den till dig själv. Det är därför viktigt med ett bra självförtroende. Här kommer mina bästa tips på hur du kan öva upp kärleken till dig själv och samtidigt självförtroendet.

1. Umgås med människor som får dig att må bra, som stöttar, hjälper dig och ger dig massor av energi. Negativa människor som får dig att tvivla på dig själv kan du ignorera.

2. Våga. På riktigt vad ökar inte ditt självförtroende mer än att göra nya saker som du inte har testat innan? Våga kliva ur din comfort zone. Även om det inte gick som tänkt kommer ditt självförtroende att växa eftersom du ändå vågade göra något nytt. Du tog chansen, hur grymt är inte det? Applåder och hatten av till dig.

3. Ta hand om dig! Ge dig själv kärlek och självförtroendet kommer. Igår tog jag exempelvis och avslutade min dusch med kroppspeeling och dushskum då jag tyckte att jag förtjänade det då jag hade varit på gymmet vid halv 8 på morgonen och då absolut förtjänade att lyxa till det! Av samma anledning gjorde jag toast och fruktsallad och satte mig på balkongen och solade en stund.

4. Lyssna/titta på motiverande bloggar, instagram och Facebook sidor. Kan verkligen rekomendera Johannes Hansen på Facebook. Citatlandet och tänkvärda ord på instagram, sen självklart att söka efter quotes på Pinterest som är himmelriket för inspiration, motivation och ökat självförtroende. Gillar du poddar skulle jag även rekomendera dig att lyssna på motivationspodden av Samuel Sparrow. Grym!

5. Sist men inte minst vill jag rekomendera dig att skriva ner tre bra saker med dig själv eller tre bra saker som har hänt under dagen. Du byter då perspektiv och avslutar dagen på topp genom att ge dig själv beröm. Le i spegeln, sträck på dig och säg till dig själv att du är vacker. Fly inte utan kämpa och självförtroende kommer. Fake it till you make it. Låtsats att du är den coola personen som du själv ser upp till och fundera vad hon skulle gjort i samma situation. Genom att låtsats vara den coola tjejen eller killen kommer du tillslut att bli det. Och kom ihåg, alla är rädda för nånting. Det är mänskligt att tvivla men det är modigt att försöka göra något åt det. Självförtroende tar tid att hitta men hoppas mina steg kan hjälpa dig att hitta kärlek till dig själv, både i stort och smått. Ta hand om dig! Kram 😘

Ren lyx som alla förtjänar! Min härliga kroppspeeling och skum som luktar såå gott och verkligen får mig att känna mig som en ny människa efteråt. Sen såklart en handkräm från samma serie. Fanns flera olika dofter men jag valde en som var inspirerad från Indien för att balansera kroppens chakran. Visste inte det innan personalen i butiken berättade det, utan föll bara för den eftersom den luktar så gott. Typ en blandning av rosor och uppfriskande. Som liv och kärlek haha.

Gillar

Kommentarer