Ångestfylld natt

Hej allihopa! Det var ett tag sen nu men har haft massor för mig. Klippte mig och lyxade till mig med en oralplex behandling förra veckan och har bland annat åkt iväg på ett läger med Örebro spexet över helgen. Himla mysigt och roligt! Bjöd på allt mellan spelkväll, fest, gemensamma måltider, manusuppläsning, lekar och chill. Träffade så många nya härliga människor, minns dock inte namnet på alla haha.

Men det jag tänkte skriva om i det här inlägget är ångesten som håller mig vaken, som gjorde att jag valde att själv gå ur en grupp som jag själv har skapat i söndags. Ville egentligen ta bort gruppen helt, men visste inte hur man gjorde så valde att istället gå ur. Anledning? Jo jag ville slippa känna stress och press över att få för mycket att fokusera på. Hela dagen idag vågade jag knappt gå in på Facebook och fick ont i magen varje gång jag såg en händelsenotis på Facebook. Kan inte riktigt förklara det bättre, men det kändes inte bra utan skapade en konflikt i mitt liv där jag bara vill fokusera på mig själv just nu och vad som är bäst för mig. Samtidigt har jag kontakt med typ alla i den gruppen så det var inte det, utan mer som att det kändes fel. Som att tanken på gruppen och viljan att vilja ”fixa” hindrade mig från att fokusera på mitt liv här och nu för att finna harmoni. (Har kommit på vad harmoni betyder för mig idag btw). Men eventuellt att jag går med i gruppen senare igen haha annars får ni som är med informera om vad som sägs! 😘

Bild från i helgen. Vi var 3 personer som tog en paus vid bryggan och vattnet innan vi skulle gå och fixa oss inför sittningen/festen. Välldigt välbehövligt efter att ha varit bland människor i 24h.

Shemat över vad jag gjorde i helgen. Vår grupp hade äran att fixa brunchen på söndagen efter sittningen och var den enda grupp som tänkte till lite extra och fixade ljus på varje bord. Jättemysigt enligt oss. Nu efter helgen kan jag även skryta med att jag har lärt mig en ny dans som fungerar i alla låtar med fyrtakt. Så härligt att dansa, festa, skratta, sjunga falskt och bara hänga med människor till sent på natten. Tror jag gick därifrån vid halv 3 isch och sen satt jag och pratade med min rumskompis ett tag innan jag somnade direkt och däckade vid 3.

Lyckades bland annat införskaffa mig fänkål för 10kr på matuaktionen. Paketet är nästan helt fullt så enligt mig ett bra köp.
Resultatet efter frisörbesöket. Hur fint blev det inte?! Blev riktigt nöjd,både över resultatet och servicen. Fick te och fika, massor av tjej och inredningstidningar och råd under besöket. Hade bara bokat en tid för klippning men slutade även med en oraplex behandling. Var min frisör som rekommenderade mig det när hon började fixa med mitt hår. Hon berättade vad det var, vad det skulle kosta, hur lång tid det tog och att hon skulle kunna göra det där och då om jag ville. Hon sa även att hon starkt rekommenderade det för att håret var så torrt. En oraplex behandling går ut på att stärka och ge håret fukt så jag tackade ja. Gav det effekt?? Ja, verkligen skillnad på kvaliten på håret nu och då. Har inte äns färgat håret utan det är mina naturliga nyanser som har framhävts och håret är mycket lenare, lättare, glansigare och lättare att styla.
Tog en fotodag med två av mina brudar häromdagen. Det var så fint, älskar detta ställe! Blir så lung när jag kommer dit. Har alltid dragit mig till vatten så kanske inte så konstigt att jag verkligen trivs här. Självklart hade jag även ett dolt motiv att agera fotomodell under dagen, vilket gjorde att min kompis inte hade mycket till val än att fota mig.

Gillar

Kommentarer