Alla ❤️ dag!

Alla hjärtansdag och tenta. Skolan vet hur man firar. Tur att jag har en kompis som drog med mig ut på stan efter istället så jag fick köpa nya byxor och njuta lite av livet ändå. Och äntligen fick jag äta min våfflor på Mocca Deli. Går alltid dit för att jag är sugen på våfflor, men blir mer lunch sugen när jag är där och köper något annat. Men efter mitt IBS anfall igår och imorse kände jag att det enda min mage fixade att äta var något lättare, som typ våffla. Perfekt ju!

På grund av tentan tänkte jag inte äns på att det var alla hjärtans dag innan jag kom hem. Mitt huvud var helt fullt med tankar på ”jag vet att du vet att jag vet” (enda jag kunde inför tentan haha) och försök att förstå piaget (som jag inte äns kan uttala. Min kompis påpekade att det låter som att jag säger baugette) så ni förstår ju hur det gick. Knepig människa det där.

Men eftersom det ändå är alla hjärtans dag tänkte jag hedra det här inlägget till alla mina vänner, som på olika sätt verkligen har funnits där för mig på senare tid. Ni betyder verkligen allt. Liksom bara småsaker som att ta med sig lunch/middag till kyrkan för att jag inte hinner äta innan, eller mitt underbara tjejgäng som stöttar mig att bli modig och står kvar oavsett vad som händer. Mycket skulle jag aldrig vågat göra om jag inte hade dem. Eller alla mina fina vänner i kyrkan. Jag har inte alls varit med där länge men känns som om jag redan fått nya systrar och bröder där. Ingen nämnd ingen glömd, men vissa har självklart kommit mig närmare. Typ vissa tjejer man kan dra riktigt dåliga ordvitsar med, käka brunch tillsammans med eller som man kan dela rum med och inse att vi båda är lika långsamma att tvätta av sminket osv på kvällen. Det förstår ni är speciellt, för jag tar tid på mig att bli klar på kvällen så det är inte ofta jag hittar någon som är lika långsam. Sen tog det ännu längre tid den gången för spegeln var på andra sidan av handfatet? Jättekonstigt enligt mig, då var man tvungen att vända på sig hela tiden, vad var logiken med det? Sen självklart finns det en äldre kvinna i kyrkan som jag brukar säga är min mormor i kyrkan, för hon är så mysig. Eller tjejen som alltid brukar skämta och fråga om jag hittar hem för att jag tänkte lite fel på höger och vänster när vi cyklade hem från en fest innan.

Alltså jag älskar verkligen alla mina vänner! Ni som ser mig och får mig att bli en bättre människa. Som ger mig råd för att hjälpa mig själv eller för att kunna hjälpa andra. Ni som tar er tid att lyssna, accepterar och hejar på mig oavsett mina val i livet. Ni som ringer, skickar meddelanden, underlättar plugget och ni som håller mig syselsatt i att tänka på annat och att göra roliga saker. Så stor kram till er idag! Ingen nämnd, ingen glömd, men ni är bäst! Kille som tjej!
Det där botade min IBS hehe. Så gott!!! Och ett sjukt bra avslut på att tentan äntligen är gjord, usch vad jag har varit stressad inför den. Bilden under är igår, från uppladdning och pluggpaus i tentaplugget.
Denna tjej får symbolisera mina vänner just nu. Men har så många mer som jag verkligen skulle göra allt för att de ska må bra. Bilden är från vår första fika tillsammans men absolut inte den sista. Bilden över på darttavlan är från när min brorsa var här och jag fick till det perfekta kastet. Träffade hundringen efter det så ni kan ju gissa vem som vann. Min brorsa blev inte lika överlycklig som jag.

Gillar

Kommentarer