Vardag

Jag är inte sjuk längre!! Eller ja förkylning och hostar ibland men man överlever de!! Förut var de ju ligga i sängen och typ dö kändes de som, och då la jag bloggen på is och fokuserade på att vila. Och kände inget för att blogga om hur mycket jag har hostat på en dag. Så kände lägga de på is och komma tillbaka sen!

Och i fredags gjorde jag egen Sushi hemma! Och de var skit svårt eller så är jag dålig på de men riset blev långt ifrån bra men de såg snyggt ut iallafall.. Sen blev de talang och vila resten av dagen. Och i lördags så var de ända som var planerat en middag hos min gudfar eftersom hans dotter skulle fylla 15. Och sen hem och sova bara. För söndag var de kalas för min kusin som hade fyllt 5!! Resten av dagen blev de inte så mycket mest bara ligga i sängen och lata sig samt kolla youtube men jag gillar sånt och gör de mest hela tiden.

Bild på Äce som visar hur en söndag ska se ut!!

Och idag måndag var de vara skola sen hem och sova ett tag blev helt slut och nu väntar jag på att klockan ska bli 20 så jag kan kolla Sofias änglar! Och sen Stockholmspolisen! Så de blir en tv kväll och imorgon blir de skola igen!

Kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Härlig bild från nyår!!

Uppdatering på hur lilla jag mår..
Va på vårdcentralen och dom sa ja influensa så har fått nån hostmedicin utskriven som mamma hämtar ut åt mig.

Hatar verkligen att vara sjuk ena sekunden fryser man arslet av sig sen nästa svettas man som aldrig förr. Och inatt vaknade jag varje timme och hostade hjärnan ur mig kändes de som.. Så rekommenderar inte detta nånstans får bara hoppas att de går över fort för vet inte vad jag ska göra om dagarna. Orkar inte göra nåt heller så. Och de värsta av allt är att min röst är helt borta så de låter som jag viskar de minsta men i själva verket tar jag i allt vad jag har. Så går runt helt tyst och pekar eller smsar om jag behöver säga nåt. Insett nu att jag älskar att prata skit jobbigt iallafall. Men nu blir de iallafall vila för min del.

Kram

Likes

Comments

Vardag

Har gått och blivit sjuk nu och längtar bara hem, just nu sitter vi i våffelstugan och äter middag och väntar på att bandvagnen ska gå hem! Jag längtar till sängen och sen hem hem de ska bli skönt.

Idag tog jag bara en liten tur på eftermiddagen för jag var helt slut efter igår.
Vi hörs mer imorgon ska äta lite till och sen vänta på att vi får åka tillbaka.

Kram

Likes

Comments