hverdag

Skolestart på 4påbygg´s år, dette blir nok et av mine tyngste år på skolen! 
Men ka gjør man ikke for å få seg ein bedre utdanning en den me allerede har, haha! Vis eg ska klara på oppnå mine mål, som e høge for meg! E dette et år som e stort! 

Eg må prøva å få goe karakterer i alle fag, + begynna å tenka på å ta opp de fagene som ikke gikk så fint sist eg fikk på skolen! 

I år ska eg bare ha 4 forskjellige fag: norsk, norsk sidemål, matte, naturfag og historie.
Glede meg masse te å komma i gang nå, i mårå ska me ha "bli kjent dag" eg grue meg allerede! 

Eg e ein person som trenge litt tid på å bli "varm" blant nye folk, det kan ver ein liden hindring, men det e ein goe ting å pørva å bli bedre på.

Så begynte ein ny hverdag, ny utfordring og ein ny forandring!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

hverdag

Ojj, den ugå gekk fort..
Landa i går her hjemma itte ein fantastiske tur te Bulgaria med to goe venninner. Eg vett ikke om det står ulykke i pannen min? Men me kom oss trygt ned te Bulgaria å va klare for innsjekk på hotellet, men neida! Fullbooka, så me ende opp i ein leilighet uden vann.. Det funke ikke! Så dermed klokkå 01:10 ca fekk me telefon om at me nå hadde fått nytt hotell som var 2 stjerner, det va super herlig! Det va jo bare for ein natt..

Kom oss opp dagen itte å fekk *vårt* rom:) Takk for det.

Ellers har turen være heilt konge! offroad tur opp i fjellene, bading, stranda og ikke minst party:) For ein by, me har vært i Sunny Beach ein plass eg godt kan reisa tebake te, men ikke med ein gang tror eg!

Det e ein by med masse personlighet! folkå tar ikke imot deg med armene åpne eller smile te deg vis de ikke må, engelsk e de heller ikke best på..
Men de e veldig flinke te å snakka sitt eget land opp i skyene, någe som e så herlig å hørra på:)

Varmt va der og det låg på rundt sånn 28-32 grader! vis ikke mer :)

Likes

Comments

hverdag

E jo bare ung ein gang, å må gjør det som passe meg mens eg kan:)
Så nå har nettopp meg å 3venniner bestilt oss ein helg te Oslo, for å feira hu eina av oss som blir 20år te neste helg! Me ska rett å slett bare have fun å ta livet med ro.

Så e det jo min 20års feiring på programet ikke lenge itte, det e mye å planlegga! Blir nesten litt galen, men jammen syns eg det e kjekt åg:) Har valgt å ha et tema på feiringen min, så tema e Hawaii og tropical! jaja, litt mer utfordring te meg sjøl!

Skreiv jo mitt fuste innlegg om Bulgaria, så ikke lenge itte min 20års dag reise meg å 2 venniner ner der, å ska bare leva livet akkurat så det passe oss, någe som eg har ein tro på at komme te å bli heilt konge!

Komme hjem fra Bulgaria itte ein uga, får heldigvis ver hjemma i ca ein uga, så e det på hjul ner te Arendal for ein uga! Har aldri vært der, men tror det blir bra! Håbe på å få oss någen dagsturer te Oslo og Kristiansand:)

Elles ska vell sommeren å helgene gå te litt hytteturer, camping og bare chill/koos med venner! Håbe denne sommeren blir good:)!

Likes

Comments

hverdag

For et eventyr det ska bli! Blir heilt fantastisk å komma seg på syden tur med to gode venniner, tror alle tri glede seg liga mye te dette.

Denne turen blir rett å slett ein avslapningstur samt med litt tull å tøys åg:)
Glede meg heilt enormt te ein uga i varmen, det ska bli herligt å komma seg på flyet å vida at du ikke ska hjem te Norge å hverdagen på ein heile uga.

Me ska et ein plass som hete Sunny beach som me håbe blir liga bra så me har hørt, samt treffa någen nice folk å tilbringa tiå sammen me:)


Likes

Comments