Har länge velat prova några av Lush produkter. För några dagar sedan kikade jag därför förbi Lush butiken i stan. Min avsikt var att köpa lite presenter, men kunde inte låta bli att unna mig något till mig själv. Gick även förbi body shop. Fick syn på att de har fått in sina säsongsprodukter för julen.

Som present köpte jag Lush Badbomb Honey Bee som innehåller honung, aloe vera och Rhassoul lera. Honungen ska lugna och behålla fukten i huden somtidigt som den är antiseptisk. Aloe vera ger en kylande effekt och leran har en renande effekt samtidigt som den hjälper göra huden mjuk. Skulle gärna själv viljan prova men det får vänta ett tag. Får nöja mig med doften från den, vilken är söt men på något sätt samtidigt frisk och påminner mig på något sätt om en solsemester.

Den andra produkten jag köpte från Lush var American Cream Hair Conditioner. Nu när mitt balsam är slut kunde jag ju passa på att själv få prova en Lush produkt. Valde dels den här för att den luktar himmelskt, söt lukt av mestadels vanilj. Ser fram emot att få prova den inom snar framtid.

Jag tror att Pinita Colada serien från Body Shop är ny för i år, vet däremot inte hur länge den har varit ute men det var första gången jag fick prova den i affären nu när jag köpte dessa två produkter. En dushtvål och en body butter. Ni kan ju säkerligen gissa att jag föll för lukten på en gång och av just den anledningen två produkter. Tvålen blir en present till min kära mamma och jag kunde inte låta bli att köpa body butter till mig själv. Lukten är helt fantastisk, fräsch med annanas och kokosnöt. Påminner lite om glassen bananasplit som jag tyckte mycket om som liten!

Bland de två andra presenterna till min mor på den vänstra bilden ser ni den tredje, en handcreme från julkollektionen med doften Spiced Apple. Handcreme är alltid användbart i vårt kalla land under vinterhalvåret. Har själv en från Body Shop vilken fungerar suveränt. Det är "Hemp Hand Protector" jag använder, är gjord för mycket torr hud och mina händer blir väldigt torra på vintern och hittills har den hjälpt utmärkt.

Tredje produkten från Lush ser jag väldigt mycket fram emot att prova, framförallt på grund av doften! Shampookakan "New" innehåller bland annat kryddnejlika vilket gör att det luktar jul. Går in i världens julstämning när jag luktar på den! Tänker använda den i slutet av November och under hela December. Komma in i julstämningen ordentligt. Tydligen ska den också stimulera håret så att det växer bättre. Tror att den kommer gå utmärkt tillsammans med American Creme balsamet. De dofterna tillsammans kommer vara helt underbart!

Köpte också Honeymania Lib Balm för mina torra läppar. Väldigt trevlig söt lukt har använt den lite de senaste dagarna. Känns väldigt trevlig på läpparna men när den har gått ur känns läpparna nästan torrare än innan. Tycker att mitt Cocoa Butter lipcare stick från Body Shop fungerar bättre för långvarig effekt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Desert

... och så kom hösten. Vad passar inte bättre då än att baka? Det är någonting med höstvädret som får mig att vilja baka cupcakes. Så det var just det jag tog mig tiden att göra. Denna gången blev det choklad cupcakes med lite kaffesmak. Jag är ingen kaffedrickare, men när det kommer till att sätta lite kaffesmak i choklad säger jag inte nej. Passade dessutom på att göra dem både mjölk och glutenfria. Fick definitivt betyget godkänt både hemma och på jobbet! Bytte helt enkelt ut smör mot mjölkfritt smör, mjöl till glutenfritt mjöl och istället för mjölk använde jag mig av osötad mandelmjölk. Toppingen är smörkräm också den med kaffesmak, mums. Ska se till att köpa större spritsar, gillade inte riktigt att de var så små blir enligt mig snyggare om de är större.

Det kommer bli mer bakning i Oktober, det kan jag lova! Vad är din favoritbakelse?

Originalreceptet hittar ni här.

Likes

Comments