Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade med huvudvärk och var alldeles seg, men nu är det mycket bättre då jag har varit ute och powerwalkat och fått i mig ordentligt med frukost och lunch. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan kolla på Vampire Diaries resten av dagen.

 

 

Likes

Comments

Ligger i sängen i min ensamhet och glor film, börjar bli ganska trött då jag körde två pass på gymmet idag. Först cirkelträning på Nordic Club och sedan Axlar och mage på Malkars. Ska iallafall sova om en stund, är ledig imorgon så ska sova lite längre, äta frulle i lugn och ro och sedan åka till Kalmar för att köra ben på gymmet, hur underbart! 

Likes

Comments

our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time.

Likes

Comments

Det bästa med torsdagar är att vi bara har tre lektioner, och att vi också har idrott sista lektionen då vi är på Nordic Club. Så imorgon är det cirkelträning och sen direkt efter det går jag till gymmet. Så imorgon är det axlar och mage och sist men inte minst legday på fredag. Konstigt nog så längtar jag efter att få slakta lite ben.  

  


Likes

Comments

Ska alldeles strax börja städa mitt rum för att fördriva tiden lite. Har ingen aning om vad som händer ikväll, antar att det blir att bara ta det lugnt. Är iallafall hur träningssugen som helst, så längtar tills imorgon haha. 

 

Body Science tröja från Fitnessfestivalen, hur underbar som helst. 

Likes

Comments

Sitter här hemma i soffan med onepiece och filt, dödligt kallt ute!  Åkte till skolan i morse men tog sedan bussen hem när jag kom fram till Kalmar då min mage lever sitt egna liv haha. Sitter även och kollar på ny iphone och funderar på om jag inte klickar hem en ikväll, känner att det är på tiden och att jag bara har dragit ut på det. Sov även borta i natt och har fått med mig iphone 5 laddare hem, och kan nu inte ladda min mobil. BRA DÄR FRÖKEN KARLSSON! Aja, får se hur jag löser det. Men iallafall, blir en vilodag idag, då jag tränade igår. Men kör på med träningen torsdag-söndag. Är även ledig på fredag, hur bra som helst där ja! 

Likes

Comments

Blev att jag var och tränade med Mathias och Fredrik i Söndags på Friskvårdshuset, helt ok! Men finns nog inget som är bättre än Malkars haha. Idag blev det iallafall gymmet efter skolan, bröst, triceps och mage. Imorgon väntas det först cardio på morgonen innan skolan och sedan rygg och biceps efter skolan. Ligger nu i sängen och gör absolut ingenting och ska alldeles strax sova då jag är hur trött som helst.  

Likes

Comments