Idag har jag börjat trean. Känns så jävla konstigt haha. Har fått mitt schema också, går mellan typ 11-16 varje dag förutom fredagar då jag går mellan 12-14. Helt okej ändå! Stack till gymmet en stund efter skolan och det var jävligt skönt. Måste försöka få in träningen i min hektiska vardag för jag mår så himla mycket bättre då. Fyra gånger i veckan är inte omöjligt, ska sätta mig och skriva ett schema nu. Ikväll blir det Malmöfestivalen och Timbuktu. 


Likes

Comments

Nu börjar hösten kännas igen. Sån jävla ångest. Inte för skolan för jag ser fram emot att komma tillbaka dit. Men hösten. Kyla, mörker, blåst, regn, depression. Så länge jag kan minnas har vinterhalvåret varit ett rent jävla helvete för mig mer eller mindre. Förra året var extremt, jag ville inte leva längre. Jag får ont av tanken att jag kanske ska behöva uppleva samma sak i år igen. Har insett att jag lider av höstdepression då jag under våren och sommaren faktiskt mår bra i det stora hela. 

Det hjälper inte att tänka positivt, jag vet att det finns bra saker. Halsdukar, te, fina höstkläder, serier blablabla. Men det betyder ingenting, jag kan inte njuta av det. Jag tycker inte det är mysigt med att sitta inne och titta på film en regndag. Jag får ångest. Usch jag vill verkligen gå i idé nu, för jag vet seriöst inte om jag kommer klara det. Ska försöka att komma bort i jul, åka några veckor till ljus, värme och sommar. Annars vet jag inte vad jag gör. Det som är bra är att detta är sista året jag måste stå ut med hösten/vintern i Sverige, sen kan jag flytta var jag vill i världen. 


Likes

Comments

Sommaren 2014
Ja vad ska man säga? Har haft en ovanligt lång ledighet, redan den 27e maj hade jag min sista lektion i årskurs två. Detta firades med en riktig festhelg, och helgen därpå också. Började även jobba på McDonalds där jag spenderat ett antal timmar i sommar, både på och utanför arbetstid. Min kära granne kom hit från USA och kort därefter åkte min älskade syster till Malta i tre veckor. Midsommar var det roligaste på länge då jag fick fira den med en hel del härliga personer. Strandhäng, jobb och fest var centrala punkter i juli månad. Släkten kom ner och firade min artonårsdag som för övrigt var otroligt mysig. Fyra dagar senare satt jag på ett plan tillsammans med Andrea på väg till Biarritz. En riktigt rolig vecka måste jag säga, att surfa är så sjukt häftigt och jag vill definitivt göra om det. Dagarna där gick alldeles för fort och väl hemma igen stod lite catch up med vänner på schemat. I tisdags drog jag och lite trevligt folk till Visingsö där vi var i tre dagar. En av sommarens höjdpunkter utan tvekan. Längesedan jag var så avslappnad som där, och vi hade extremt roligt med nattbad, kortspel, krök och allt vad det innebar.
Sommarlovet avslutades officiellt igår på malmöfestivalen, en kväll jag sent kommer glömma haha.
Dock drar jag till Ullared imorgon med mina tjejer, det ska bli intressant då jag aldrig varit där innan.

Sommaren 2014 har varit bra. Vädret kan man ju inte klaga på och verkligen inte sällskapet heller. Det jag saknar är fler sjuka kvällar, fler minnen för livet. En resa med familjen hade också varit kul att hinna med. Annars är jag väldigt nöjd.
Likes

Comments

Har precis kommit hem från ett 6timmars-pass på jobbet, helt slut är jag. Trivs jättebra där men det ska bli skönt med några dagars ledighet nu. Om jag inte somnar tänkte jag sammanfatta min sommar i ett inlägg ikväll, så sjukt att skolan börjar om bara 10 dagar. 7 av dem är planerade också så det lär gå riktigt fort. Ser fram emot att börja i alla fall!! 


Denna outfit köpte jag för några dagar sedan, tänkte inviga den imorgon då jag även ska skaffa gymkort! Taggad på att komma igång igen. Sover så dåligt när jag inte tränar nämligen, och mina muskler har typ försvunnit nu under sommaren haha.

Likes

Comments

Hur länge det varar denna gång kan jag inte lova dock haha! Blev bara så bloggsugen ikväll, har nämligen inget att göra. Inte lönt att hitta på något heller då jag ska jobba 9 timmar imorgon, dra på fest efter det och sedan jobba ytterligare 6 timmar på söndag. Måste vila, speciellt som jag lider av extrem trötthet för tillfället (eller ja från och till i drygt ett år..) Nog om det. Vad har hänt på sistone då? Jag har fyllt 18, jobbat, festat, umgåtts med familjen och släkten, hängt på stranden och njutit av sommaren. Har också haft en superbra vecka i Frankrike tillsammans med min fina Andrea, då dagarna mest bestod av surfing (<3) men även shopping, mat och trevligt sällskap. Har inte tagit så mycket bilder tråkigt nog, men här är några! 


Likes

Comments

Idag är jag på stranden med Julia och Alex. Mkt trevligt. Nu orkar jag inte blogga mer, hejdå hörs sen <3


Likes

Comments

I fredags begav jag mig mot Kristianstad för en fest, stugan låg mitt ute i ingenstans men det var en riktigt härlig kväll alltså!! Absolut värt.
Kom hem igår vid 1 ungefär, och gårdagen spenderades med att göra absolut ingenting. Idag blir det jobb och sen kommer nog mina föräldrar hit. Får se vad som händer i veckan men juli månad är ganska fullspäckad så det hade varit skönt med lite vila.En bild från en underbar brunch hemma hos Ida i onsdags!

Likes

Comments

Testade valkompassen på svt's hemsida medan jag kollar på sändningar från Almedalen. Hur många vuxenpoäng?

I alla fall, detta blev mitt resultat. Inte helt oväntat kanske haha.


Likes

Comments

1. Har haft bloggpaus ett tag utav olika anledningar, men nu ska jag försöka vara tillbaka som vanligt.

2. Jag ska tatuera mig om cirka en månad tror jag, sjukt taggad. Vad det blir får ni se sen!

3. På grund av tidigare erfarenheter har jag typ fobi för att smsa först vilket är riktigt jobbigt, gäller dock inte mina närmsta vänner såklart

4. Jag är väldigt dålig på att komma ihåg ansikten, men bäst på att minnas födelsedagar

5. Har en enorm crush på Håkan Hellström för tillfället

6. Jag äter ute 1-2 ggr om dagen i genomsnitt 

7. I 11 månader har jag bott ensam och det är det bästa valet jag gjort (tänkte skriva mer om mina tankar kring det senare)

Bild sedan midsommar, riktigt bra kväll var det!! Saknar 

Likes

Comments