Hej hörni!
alltså jag har inte uppdaterat på ett tag med det är för att jag har livets sommar. Jag varvar jobb med festligheter, innan sommaren tänkte jag att detta skulle bli ännu en trött sommar med bara massa jobb. Men ack så fel jag hade. Här kommer lite bilder!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 153 Readers

Likes

Comments

Igår kom den tragiska nyheten att Sveriges genom tiderna bästa skådespelare har gått bort. Han blev bara 56år gammal och kommer lämna ett stort tomrum i filmvärlden. Jag är fortfarande i chock och även om jag inte kände honom så har micke varit med under hela min uppväxt med hans filmeri. Jag pratade med mamma för kanske en månad sedan och vi diskuterade just vem vi anser som den bästa manliga respektive kvinnliga skådespelarna och mitt svar var enkelt. Micke var och kommer alltid vara en stor idol och inspiration för mig och han var en av de som fick mig att börja ÄLSKA svensk film. Han och Helena Bergström.
Det känns som jag förlorat en släkting.

Likes

Comments

Livets kväll med min soulie i tisdags. Jag behöver egentligen inte skriva så mycket mer om det utan vi hade det magiskt som vanligt. Jag har jobbat både igår och idag, men nu är jag ledig fram tills torsdag nästa vecka och det är min längsta lediga period i sommar. Skönt!
Hoppas alla får en fin midsommarhelg!

Likes

Comments

Väl hemkommen från Jönköping så ringde Jennifer och vill ses, självklart säger jag inte nej till det. Vi tog bilen hem till salevik där vi grillade och myste till det. Där är människor jag är så tacksam över att ha i mitt liv. Idag blir det att chilla för inatt står det jobb på schemat. Kram på er!

Likes

Comments

I fredags gick jag upp tidigt för att gå bredvid på ett nytt boende som jag ska börja jobba på, när det var klart så tog jag och syskonen bilen till Jönköping. Våran Yngsta kusin tog studenten och jag känner "vart tog tiden vägen?"
Det blev en härlig dag & kväll och jag hoppas Sara känner likadant. Det är fint att få spendera tid med familj och få tiden att stanna lite när vardagen mest spenderas på jobbet.


Likes

Comments

Här sitter jag i soffan och bara chillar, det har varit en väldigt lugn och skön helg. I fredags var det dock AW med jobbet och det var riktigt kul, något vi måste göra om snart.
Alltså ikväll har jag klickat hem lite prylar till min nya lägenhet och jag är så sjukt taggad på att flytta nu. Jag vill bara att sommaren skall springa iväg så jag kan få flytta hehe.. okej jag vill såklart njuta av sommaren också. Hoppas ni får en fin vecka, vi hörs!

Likes

Comments

Tiden springer som alltid iväg men jag har hunnit åka till Skåneland två gånger denna månaden. I veckan var jag i Lund och i Kristianstad, fint som alltid att få komma och hälsa på. Lund är fantastiskt fint på våren när träden blomstrar ut som ni kan se på bilden. I Kristianstad fick jag kvalitetstid med min Julia, som jag saknar att ha henne nära mig. Vi gjorde det som vi gör bäst ihop äta, dricka, skratta och bara vara. Alla borde ha en Julia i sitt liv. Jag är tacksam.

Likes

Comments

Hääääääj vänner!
På nyårsafton skrev jag ett inlägg om mål och drömmar jag har för året och nu har ett blivit till verklighet. Förra veckan skrev jag förstahandskontrakt på en lägenhet och i september flyttar jag till en egen lägenhet, glädjen är obeskrivlig.
När jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Kungälv efter två år i Skåne så var det ett beslut som jag länge velade fram och tillbaka med. I Lund hade jag väldig mycket vänner och en lägenhet som jag kunde få bo i ett år, I Kungälv hade jag ett jobb, många vänner men ingen lägenhet. Jag tog ändå beslutet efter vad hjärtat mest ropade efter och det var såklart Kungälv, jag tänkte att lägenhet kommer fixa sig på vägen och sova på soffa kan jag klara.
Nu har jag snart sovit på den dära soffan i ett år och inget pris kan sättas på hur glad jag är över att jag snart kommer få slippa det. Det har varit fint att få bo hemma (förhoppningsvis) en sista gång och jag är glad att min mamma har orkat ha mig på soffan så länge medan jag väntat på att hitta något själv. Jag ska njuta den sista tiden och snart börjat ett nytt kapitel i mitt liv. Kram/ Linda

Likes

Comments

I höstas så satt jag och kollade på cancergalan som nästan varje år, och jag fastnade extra mycket för en kille som hette Alexander. Han berättade att han hade obotlig cancer och att han snart skulle dö. Men det som jag fastnade för hos honom var hans styrka, inspiration till oss andra med eller utan cancer och hans glädje trots sin smärta. Sedan dess har jag följt honom på Instagram där vi fick följa hans vardag i både fina och mörka stunder. Jag hoppades såklart på ett mirakel, men tyvärr kom det aldrig.
Alexander var bara 18 år när han tog sitt sista andetag och även om jag inte kände honom så har han satt ett intryck hos mig som jag kommer bära med mig.
Tack för allt och för den inspiration du var, en riktig krigare som fick mig och många andra att se livet i andra ögon.
SOV GOTT fina du.

Likes

Comments

Helt besatt av hov1, kärleksbrev och gråzon är guld!

Likes

Comments