Header

Hej hörni! Jag sitter just nu på biblioteket och kollar på youtube. Försöker att ta det lugnt inför DBT träffen som är om 45(!!!!!!) minuter. Är såååå nervös. Haft ångestattack på ångestattack idag i skolan men världens bästa mentor hjälpte mig igenom det. Hon bjöd även på lunch och skjutsade mig till bup, hur bra är inte hon? Är verkligen tacksam att ha henne som både mentor och kurator.

Med tanke på omständigheterna så gick det inte alls att jobba idag på entreprönskapen men det är ändå inte så konstigt med tanke på att jag slits mellan ångest, förtvivlan och nervositet idag. Behövde mestadels bara ventilera mig lite, nu ska jag forsätta kolla på youtube och försöka andas. Jag uppdaterar er om hur det gick med DBTn!

Önska mig lycka till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag var och tatuerade mig för en månad sen, jag är super nöjd med mina tatueringar men många vet faktiskt inte betydelsen bakom om dem.

Jag har skaffat tre tatueringar, två på högra handleden samt en vid nyckelbenet

De två som sitter vid min handled är en symbol med blommor som symboliserar ångest. Och den andra är en tatuering med texten Warrior och ett semikolon som byter ut I:et. Det betyder ”en mening som författaren hade kunnat avsluta men bestämde sig för att inte göra. Författaren är du och meningen är ditt liv.” Det är verkligen något som är en bra reminder. Älskar!!!! Den andra tatuering som är fyra fåglar på en kvist, nära till hjärtat också., dom symboliserar de tre personer som står mig allra närmast, min mamma, pappa och Anita. Den fjärden fågeln symboliserar mig om ni inte förstått det, haha.

Observera att dom är nygjorda på bilderna, haha.

Likes

Comments

Igår var det fem veckor kvar tills min allra bästa vän, Anita, ska flytta till USA. Hon ska jobba som Au Pair i ett år och bo utanför Chicago. Jag är så otroligt stolt över henne som faktiskt VÅGAR det här! Hon följer verkligen sina drömmar. Såklart kommer det kännas otroligt mycket när hon lämnar, men ett år går ju ändå ganska fort.
Min bästa vän. Vad skulle jag ha gjort utan henne? Är verkligen så tacksam att ha en Anita i mitt liv som verkligen har stallt och ställer upp i alla lägen, oavsett vad.

Förresten, hon har skaffat en youtube kanal så hon kommer ladda upp videos om sin Au Pair resa, följ henne(hon är grym på att redigera) tryck HÄR för att komma till hennes kanal.

Likes

Comments

Hej på er, redan är klockan halv åtta?? Vart har dagen tagit vägen?! Jag hade tid med skolan SYV vid 12.30 idag och det gick helt okej faktiskt, bättre än förväntat. Sen hade jag tid med världens bästa specialpedagog också, vi pluggade lite körkort och lite engelska, gick också helt okej. Men det kunde så klart gå bättre.

Jag känner mig jättetrött och har gjort det under en lång period, jag fick dock sömn medicin för cirkus 2-3 veckor sen och de funkade verkligen så bra i början men nu är min sömn som förut, somnar vid 23 tiden, vaknar runt 01 på natten och somnar om vid 4 ungefär. Det är så otroligt jobbigt, oftast vaknar jag upp mitt i natten utav mardrömmar. Det gjorde jag idag, drömde så mycket mardrömmar men jag kunde verkligen inte väcka min kropp, jag var psykiskt medveten om att det var en dröm men jag kunde inte väcka mig själv. Det var verkligen så läskigt.

Hursomhelst, imorgon är det torsdag. Då ska jag för första gången börja med DBT färdigtränings grupp. Jag är så otroligt nervös, verkligen!!! Ska träffa min psykolog vid 13.45 lite tidigare sen börjar vi 14 och håller på till cirkus 16.00(!!?!) Jag hoppas verkligen det ska gå bra imorgon, håller ändå på att gå sönder av ångest och nervositet.

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och bara dega med youtube. 

Likes

Comments

Åh, alltså ni förstår inte hur trött jag är, både i kroppen och i huvudet. Började vid halv nio imorse, hade inte fått mycket sömn alls inatt + att jag fick två ångestattacker idag vilket tillförde extra trötthet. Men men, jag hade iallafall sång idag vid 13 tiden sen direkt efter drog jag till gymmet en stund, inget bra flow alls de senaste dagarna på gymmet, känner mig bara allmänt låg och omotiverad till det. Hoppas hoppas att det vänder snart för jag tycker det är skönt att träna, man får ur sig alla känslor.

Nu är klockan närmare halv åtta och jag ligger i soffan, degar och kollar på Dr. Phil. Kommer nog snart somna så det blev bara ett kort inlägg idag, förhoppningsvis är jag piggare imorgon!

Likes

Comments

Glöm inte att hänga med mig på snapchat, där uppdaterar jag i princip dagligen om allt som händer!

// har ni missat att jag var och tatuerade mig för typ en månad sen??? // ett snöigt örebro // road trip med bäst Anita //

// bästa stället i världen, min säng <3 // från i fredags // jag och min bästa Anita samma dag jag tatuerade mig //

Skanna min snapkod för att följa med mig på vardagen:

Likes

Comments

Hej guys! Vad fort helgen har gått, det är redan söndag?? Hur hände det, haha. Det gör mig ingenting dock med tanke på att jag verkligen hatar ledighet.
Både idag och igår, lördag, har varit riktiga slappardagar. Jag började faktiskt lite smått att julpynta igår, hade verkligen christmas feeling igår av någon anledningen, haha. I fredags var jag som ni vet ute med mina tjejer och käkade på Pinchos, super mysigt. Dock otroligt dyrt, men så blir det om man beställer in fem drinkar. Hehe.

Imorgon, måndag, då är jag sjukskriven ifrån skolan så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har tid vid bup klockan 15 och sen efter tror jag det blir gym. Förresten! Jag har fixat till utseendet på bloggisen, vad tycker ni?? Med tanke på att det var evigheter utseendet här uppdaterades så var det jättesvårt eftersom det är nya grejer på Nouw's sida, men tillslut fick jag ihop det, haha. Funderar även på en ny header men jag har inga nya passande bilder, så det gamla får vara kvar så länge.

Nu ska jag fortsätta slappa och ta det lugnt.

Likes

Comments

Hej guys, vad jag saknat er men har inte haft er i tanken alls. Har verkligen fullt upp just nu, tusen saker samtidigt. Ni vet hur det är. Idag hade jag vanlig skoldag, 10.40-13.20 sen möte direkt efter jag slutat om mina kurser osv, så nu har vi tagit bort alla mina media kurser. Så nu är jag i skolan endast 3 dagar i veckan istället för 5 som förut. Är inte "ledig" på måndagar och fredagar utan då är jag sjukskriven. Det känns såklart konstigt men jag har nu fått börja i DBT och jag har färdighetsgruppen på torsdagar, dom är ju 2 timmar långa så det är såklart skönt att få fredagen ledig för det kommer vara behövligt. Man blir helt slut och nu går jag endast invidualterapin.

Efter mötet så hade jag bup vid 15.30 så åkte hem och tog en powernap, efter bup så tillbringade jag en timme på gymmet. Verkligen ingen lust att dra dit idag alls men gjorde det ändå trots att det gick sämst. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och dega. Imorgon är det ju fredag vilket innebär att jag inte har skola så det är en oplanerad dag, på kvällen ska jag och mina tjejer ut på middag så det bli ett bra avslut på en skit vecka!

Likes

Comments

Vilken slappardag jag har haft idag, verkligen alltså. Man skulle lätt kunna tro det vore söndag. Jag har verkligen inte gjort ett dugg. Bara legat inne med tanke på att vädret har varit skit. MEN första snön landade idag i Örebro!!! Snön låg såklart inte kvar med tanke på att det inte är tillräckligt kallt, så det var i princip regn i snöformat som kom ner från himlen, haha.
Jag tycker det är så mysigt med höst och vinter, lätt mina favorit årstider då jag inte är direkt älskare av sol och värme.

Hursomhelst är klockan halv elva och jag ligger i sängen, med en spinnande katt samt lyssnar på musik i desperat försök på att hitta en bra film att somna till. Min sömn är verkligen en katastrof och har vart så jättelänge, somnar vid 00 ungefär sen vaknar jag efter någon timma och kan då inte somna om men somnar istället om mellan 3-5 på natten. Det är såååå jobbigt!!! Som tur är ska jag till min läkare på måndag och kanske få insomnings tabletter, det vore verkligen behövligt med tanke på att jag får drygt 3-4 timmar sömn.

Imorgon är det söndag och jag har ingen plan för dagen. Det blir väl samma som idag, dega sönder. Kanske färga min hemska utväxt som vi inte ens ska prata om (uuuuuusch)

Likes

Comments