Jeg besøgte fornylig Næstved centrum, for at kigge på street arten som Næstved efterhånden er blevet berømt for. Princippet startet et par år tilbage, hvor man på Næstved Ungdomsskole fik den ide at man ville gøre Næstveds gader og veje mere kreative ved hjælp af street art. På kort tid blev ideen større og større, og nu er det Mærk Næstved der styrer projektet, og i løbet af de seneste år har kunstnere fra hele verden været forbi Næstved for at male deres bud på street art.

Der bliver malede flere og flere af de flotte street art billeder, og de er efterhånden de fleste steder i Næstved centrum. Billederne er alt muligt forskelligt og er tegnet i mange forskellige stilarter, da det er forskellige kunstnere der står bag.

Jeg synes at det giver en rigtig god stemning i byen, at der på de fleste gader er en eller anden form for street art, som brud på de normale kedelige murer. Jeg synes også at det giver en god effekt at det er forskellige kunstnere, så det hele ikke minder om hinanden. De lokale borgere i Næstved synes også selv, at det er flot og en god måde at pynte byen på.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments