Så härligt att äntligen få äta riktig mat. Ska aldrig mer äta på McDonalds. Usch.
Så halloumipasta blev det och det va så gott 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det bästa jag har i mitt liv 😍

Likes

Comments

HEJJJ!

HUR GLAD ÄR INTE JAG!! JAG HAR ED SHEERAN BILJETTEEEER!!! WOHOOO!

Vi har precis åkt ifrån vårt första stopp på vår lilla roadtrip söderut och det var Tjörn! Så mysigt ställe, vi va hos Markus moster en natt och den lilla stugan som hon bodde i va såå mysig 😍
Lovis och Lizzie hade ju först blivit duschade på morgonen sen legat i bil i sex timmar så fick dom total springrus när vi kom fram. Men nu är vi påväg mot nästa stopp vilket är -> Varberg ❤️

Likes

Comments

Haha jag är faktiskt förvånad över mig själv att jag håller koll på dagarna här på semestern.
Lovis va sämre och haltade mer än igår när jag vaknade imorse. :(
Vi ringde veterinären och vi har bokat en tid på fredag. Men vi avvaktar då i två dagar och ser om det blir bättre och det verkade lite bättre på promenaden då va det bara ytterst lite hälta på höger fram, så jag gissar att hon sträckt sig och att det bara är bra att hon går lite. Hon är annars världen gladaste vovve. Äter, dricker kommer när jag ropar och är med.
Så jag hoppas att det går över.

Världens vackraste hund har jag 😍
Men ni som har hund vet förmodligen hur det är när ens hund skadar sig, blir så orolig och tror att det värsta slår in. Bara dumt...

Nu håller vi på att kolla på cykelkärra till Lovis så hon kan vara med överallt. Lizzie har redan en så det är jakt på en till Lovis nu bara :)

Det börjar också smälta i Norge så dom har öppnat större delar på vägen som vi planerat att cykla!! WIHO!

Likes

Comments

Nu va det ett tag sen men jag kände att jag ville ta en paus.
Jag och Markus va på restaurang och åt middag. Självklart var hundarna med, dom låg nere på altanen och jag är noga med att jag ska se dom hela tiden (även fast jag tror det är lugnt) så vi satte oss vid ett bord vid fönstret.

På hemvägen hittade vi en jättemysig väg som vi inte gått innan, längs vattnet en kilometer ungefär och i solnedgången SÅ MYSIGT. Lovis sprang väldigt mycket vilket resulterade i att hon kom och haltade här nu på kvällskvisten. Så nu har hon fått 30 min massage och massa kli på magen 😍 Så nu när hon gick och la sig så haltade hon ingenting när hon bara gick men när jag fick henne att "trava" så haltade hon på höger fram men det är höger sida som hon har problem med så jag får vara noga med att hålla koll och så ska jag försöka massera henne varje dag. Men det är ju andra här hemma som också vill ha massage, haha 😉
PÖSS

Likes

Comments

Lovis och Lizzie va ganska roliga att fota idag, eller inte. Helt hopplösa. Ungefär som att dom hade bestämt sig tillsammans att dom inte skulle gå med på att vara med... Men några fick jag. Näst gång blir det nya tag!

Likes

Comments

LOVIS

Lovis är 4 år men fyller 5 i sommar. Är en Berner Sennen tik och är världens finaste om ni frågar mig.
Hon har gått igenom lite förändringar nu när vi kind of har flyttat. Innan så va hon (har faktiskt insett detta nu och kan erkänna) lite överviktig, ville inte leka och fick väldigt för många dentastix av mig, vilket inte är bra för dentastix är inte bra för magen och det hjälper inte så bra mot tänderna som dom säger på reklamen.
Nu har hon fått Lizzie som lekkompis, jag har bytt foder där det är 80% rent kött, ingen kyckling och allt kött är färskt. Orijen är märket och sen hon fått den maten har hon inte matvägrat en ända gång!!
Hon har gått ner massa i vikt, så nu på promenaderna är hon så glad och hoppar, kastar pinnar i luften springer efter bollar, orkar med väldigt mycket mer och är mycket mer leksen än vad hon varit innan.
SÅ KUL ATT SE!
När Lovis va liten valp så ramlade hon nerför trappan och landade på höger sida, hon skakade på sig och sen tänkte vi inte mer på det.
När hon var 3 år så va vi ute på promenad och hon skulle springa i skogen och helt plötsligt bara skrek till och började gå, om ens det.
Vi besökte då en fysioterapeut som frågade då om hon gjort illa sig innan, då kom det med trappan upp i huvudet. Vilken sida haltade hon på? Höger. Vilken sida landade hon på när hon ramla nerför trappan? Höger!
Tydligen så brukar det visa sig tre eller fyra år efter "olyckan" har hänt.
Så vi fick börja på laserbehandling och massage och hon är en helt annan hund.
När hon travar ser det så mycket lättare ut och hon har bättre (om vi ska koppla ihop det med hästspråk) schwung!
Och nu när hon leker med Lizzie i skogen så får hon en bättre träning så då har hon byggt muskler på ett annat sätt. Man som ägare kan ju inte riktigt få till den träning som två hundar får tillsammans. Så hon blir bara bättre och bättre! Dessutom så har hon en helt egen plats i soffan nu. Lycklig Lovis ❤

Likes

Comments

GODMORGON! Fortfarande sjuk, men har haft en så mysig morgonen med min sambo och mina hundar 😍
Ska småfixa med hundarna idag hade jag tänkt, klippa klor, borsta av allt hår så slipper det dra runt på golven och kolla tänder.
EN BRA NYHET!
Jag hittade laddaren till min kamera!!!!! Den har varit utan batteri jättelänge och jag blir lika besviken varje gång jag ska ut och gå och kommer på att jag har tappat bort laddaren MEN NU HAR JAG DEN!!!
Så jag kanske kan samla kraft och fota mina ögonstenar idag, men annars blir det i helgen 😍

Utflykt och fika ute i solen i söndags, såå mysigt!

Likes

Comments

Sjuk idag. Förkyld, halsont, huvudvärk och feber. Mmmm LOVE IT. Hundarna och jag ligger i soffan och jag har lager kläder på mig. Vilket är väldigt varmt men också ibland kallt eftersom man är kallsvettig och fryser...
Men jag är lite dukig då jag har tagit ut lakan och bäddar rent, tvättar igenom all tvätt och ah. Det va väl det.
Och sen HAHA, jag trodde jag skulle vara duktig och vädra allt på baksidan, facebook varnade dock att det skulle regna men det trodde jag inte på, vilket va dumt då det började öööösa ner så jag fick flyga ut ur dörren och försöka rädda allt. Fick köra det mesta i torkskåpet sen haha.
Nu ska jag köra det sista i tvätten, om jag inte hinner somna innan...

Likes

Comments

Klar på jobbet, så skönt!
Jag vet inte hur det alltid blir så men jag får alltid så superstressigt på slutet, fattar varför inte varför. Tror att man börjar att stänga i tid but nooo.
Nu åker jag direkt till gymmet så att jag inte hinner hem för om jag kommer hem först kommer jag aldrig iväg haha, för det är ju så mysigt att vara hemma med hundarna 😍
Lovis hade tydligen haltat lite ifrån bilen så hon får ligga inne lite och vila så ska jag kolla på henne och massera lite sen efter gymmet. Lilla älsklingen.

Någon avgudade solen idag, hihi. Satt ute på altanen med båda hundarna en stund innan jobbet. Så skönt och mysigt!

Likes

Comments