Nu har jag varit på Kanarieöarna i en veckas tid, åker hem imorgon, vilket både är väldigt skönt men samtidigt ledsamt :(
Det har liksom varit som minst +19 grader här medan det har snöat jätte mycket hemma, sen så är det ju så att jag saknar min pojkvän ganska så väldigt mycket..varit utan honom i en vecka och knappt haft något internet så man har kunnat prata med varandra :/ så jag har bestämt nu att nästa gång jag ska åka utomlands så ska han med :)
Tillbaka till veckan, den har gått fort fast ändå inte, det är liksom fram till lunch har det gått ganska långsamt om dagarna, sen har det gått jätte fort och det är dax för middag typ. Men det har varit väldigt kul ändå :)
Just nu är det inte så topp väder, det blåser ganska mycket :/
Har inte så jätte mycket mer att skriva :(


Lina :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Omg det blev ett inlägg i bloggen idag, första på 2015 och första på jätte länge.
Det blir ett inlägg för att jag inte får vara i bageriet (mår inte topp) så jag fick en uppgift att göra om surdeg, det gick bra till en början men nu går det inte längre för mitt internet på datorn inte vill fungera, så jag kan inte jobba. Så nu sitter jag här på en stol hör mina klasskompisar när dom är i bageriet och när andra klassen serverar gäster. Och jag då vad gör jag, inte ett piss typ :(
Man känner sig rätt så ensam när man sitter själv och inte har något att göra.
Aja, nu slutar vi deppa och försöka tänka positivt. För om 1 veckor på lördag så åker jag till Kanarieöarna :D är jätte taggad för det, fast det finns dom som inte gör det, som t.ex. Emil (min pojkvän) och Sara (en av mina bästa vänner) dom är inte så jätte glada att jag ska åka. Men jag ska bara vara borta i en vecka.
Sen är jag jätte glad över att det bara är 51dagar tills jag fyller 18år :D det finns bara en nackdel med det, och det är att vi har praktik under min födelsedag :( och jag fyller år mitt i veckan dvs på en onsdag :/
Jag vet inte riktigt vad mycket mer jag kan skriva, men vi får väll se när nästa inlägg kommer.

Lina :)

Likes

Comments

Jag är sur/arg just nu!!!
Pappa förstörde hela min kväll, vi kan börja om från början: Idag var vi på bageri/konditori mässan i kista och gick runt där hela dagen (typ) sen åkte jag till skolan för att jag inte hade nått att göra, och det slutade med att jag var med på andra klassens grillkväll. Och när klockan närmade sig 19 så började jag fundera på om jag skulle hem eller om jag skulle sova hos en kompis, så jag ringer pappa och frågar ifall jag får sova hos min kompis och till svar får jag ett nej, så jag börjar undra varför jag inte får det och så, och till svar får jag "för att jag säger det" så jag blir jätte sur och så. Sen när jag väl är vid tunnelbanan så är klockan 20.05 och bussen mot rimbo åker då, så jag ringer pappa och frågar ifall han kan hämta mig i söderhall så att jag kan ta Norrtäljebussen men han säger nej, så jag får sitta på tekniska i en jävla timme och vänta på nästa buss. Så just nu är jag jätte sur/arg/förbannad!!
Har inte direkt nå positivt att skriva om.


//Lina

Likes

Comments

Hej hallå, idag började jag skolan och jag var faktiskt lite taggad om jag får säga det själv. Jag börjar liksom tvåan och kan knappt fatta att det har gått så fort, det är liksom nu allt börjar på riktigt i skolan, vi kommer vara i bageriet hela dagar två gånger i veckan :D jag är typ sjukt taggad för det, sen är jag ledig torsdagar :) det är också väldigt skönt.
Jag börjar följa schemat på måndag också, så det är bara de här tre dagarna som vi inte följer schemat :)
Imorgon så ska vi få måla och tapetsera i skolan :) det jag verkligen vill göra är att måla, för jag kan inte och tycker att det är typ ointressant att tapetsera.
Jag har inte så jätte mycket mer att skriva, kommer nog ett inlägg då och då :)


Lina :)

Likes

Comments

Igår kom jag hem ifrån Jämtland efter att ha varit där i några dagar emot min vilja, jag ville verkligen inte med dit. Vi åkte nästan 12 timmar (pauser inräknade) i söndags när vi åkte upp dit.. Sen tog det typ 10 timmar hem igår när vi åkte hem.. Vi stannade vid dödens fall på hemvägen, tog lite kort när vi var där.

Nu ligger jag och väntar på att min älskling ska komma :)


Lina :)

Likes

Comments

Idag är det sista jobbdagen för mig, vad jag vet iallafall, imorgon ska jag åka till Emil, aa eller först ska vi på bio. Vi ska kolla på 22 Jump Street :D sen på fredag (om det inte regnar) ska vi kanske till power meet i Västerås :) och på lördag ska vi till parken zoo i Eskilstuna :D sen på söndag åker jag uppåt i landet för att träffa lite vänner till familjen och är där i några dagar nästan helt utan mottagning :| men men det går bra, det har de gjort förut.
I söndags kom jag hem ifrån husarö :) det var kul att vara där igen, det är första gången på typ nästan åtta år som jag åkte dit, men det ska jag göra fler gånger helt klart :)
Nu fick jag typ slut på saker att skriva, skulle skriva något men det bara försvann :| aja kommer jag på vad det var så skriver jag ut det :)


Lina :)

Likes

Comments

Glad midsommar alla människor :)
Idag är det såklart midsommarafton, den som inte vet det borde kolla upp hur den mår eller så :p
Jag firar min midsommar med Emil, Danne och Bella, vi är hos Emil och ska äta och ha det trevligt :)
Hoppas all får en jätte bra och trevlig midsommar :)
Glad midsommar igen :D


Lina :)

Likes

Comments

Är på väg hem för att jobba nudå..har varit hos Emil hela helgen :)
Jag åkte dit i torsdags tror jag, åkte hem en snabbis i lördags sen åkte jag till friends för att kolla på 5sos och 1D (fick biljett i julklapp) så jag var ganska hes, åkte till Emil och trodde att han skulle mobba mig jätte mycket för min röst, fast jag hade fått tillbaka den när jag började prata med honom (vilket jag tycker är skönt)...
Jag har kommit fram till att jag är väldigt mycket hos Emil, kommer typ bo där i sommar (förutom när jag ska jobba).


Lina :)

Likes

Comments

Idag får jag sommarlov, om bara några timmar faktiskt :D är så taggad för sommaren :)
Men just nu sitter jag i solen och äter frukost, ja eller äter och äter..jag dricker oboy...det har varit min frukost i typ ett år när det har varit skola, jag har inte hunnit att äta frukost på mornarna, så då har det blivit en mugg oboy..
Igår var en helt onödig dag i skolan, rolig fast onödig, vi skulle börja 8.15 (som vanligt) jag var där i den tid jag brukar, och när typ alla har kommit till skolan säger våra lärare att vi börjar kl 9....jag svär på att alla hade kunnat slå våra lärare just då, vi vart så sura. Men sen när vi började så var det ändå ganska roligt det vi gjorde.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu..

Lina :)

Likes

Comments

Idag har det varit en onödig dag i skolan tycker jag, först börjar vi 10 och slutade 14, sen så var det ute dag, jätte varmt och en stor sol..så vi hade tur med vädret iallafall, men det hade kunnat vara roligare, aktiviteterna vi hade var först brännboll (då vart det 1an mot 2an, 3an och lärare..det skulle ha varit 1an och 2an mot 3an och lärare) vi förlorade då :( sen var det fotboll (då var jag inte med) och då var det 1an mot 2-3an, sen 2-3an mot lärare och sen 1an mot lärare (det var typ turnering) och det slutade med 1an mot 2-3an, och då vann vi 1or :D sen avslutade vi med tipspromenad och det gick ju sådär (vi gick i lag med vilka vi ville). Så jag tycker att det hade varit skönare att bara vara hemma idag, samma sak imorgon det är oxå en onödig dag egentligen, vi ska till skolan och få reda på vilka som vann tipspromenaden och göra nå mer skumt..vi börjar 8.15 och slutar typ 12....så det är nog mer onödigt än vad den här dagen var...
Sen är vi taggade för på onsdag när vi ska sluta skolan, det är oxå en onödig dag, ska till skolan, få betygen, få nå "sommarberv", sen bjuder skolan på tårta...och det ska vi göra från 13-15 och det är såååå onödigt :|
Men annars så är det bara jätte några dagar kvar till skolavslutning och sommarlov :D

Lina :)

Likes

Comments