VI SKA FÅ BARN!

Den 13e februari var min mens 5 dagar sen. Vissa månader är den några dagar sen men denna gång kändes det bara annorlunda i kroppen. Ungefär en och en halv vecka innan min mens skulle ha kommit så var jag något fruktansvärt arg och förbannad. Ville bara sova hela dagarna och H irriterade mig bara genom att titta på mig. Brösten började ömma fem dagar innan beräknad mens, när mensen sedan kommer så brukar de ömma försvinna. Men denna gång så försvann de aldrig och mensen kom aldrig.

Jag har ju inte ätit några preventivmedel på fem års tid och skydd har vi inte heller använt. Så att jag ens skulle vara gravid fanns inte på min världskarta med tanke på allt vi gått igenom. Fem dagar hade nu gått och det var dagen innan alla hjärtans dag. Mannen var med några polare och drack öl, han skulle inte komma hem för än på söndagen. Men jag kunde inte hålla mig. Vid klockan sju levererades mina två test som jag beställt hem. Jag kunde inte hålla mig så valde att ta ett test så där sent på kvällen.

De tog inte ens en sekund innan de var positivt. Jag hamnade i chock. Förstod ingenting. Ville skrika rakt ut, ville ringa alla.. samtidigt som jag inte alls förstod. Började grina och bestämde mig för att skicka bild till Jossan, hon var den första som fick veta.

Hela den lördagskvällen är ganska blurrig, så mycket tankar, oro och nervös var jag. Nervös för att berätta för H. Sov knappt något alls den natten.

Dagen efter, på självaste Alla hjärtans dag bestämde jag mig för att ta ett till test eftersom jag ändå hade det hemma. Samma där, knappt en sekund senare så visade det positivt och jag kunde fortfarande inte förstå de. Nu kom dagen. Alla hjärtans dag, där jag ska berätta att H ska bli pappa!

Han visste ju såklart redan innan att min mens var sen och att jag skulle ta test. Så när han var på väg hem från grabbarna på söndagen så ringde han mig för att prata lite. Då ställde han ju självklart frågorna.. Har mensen kommit? Har du tagit test? Vad visade de? Jag svarade: Jag vill ju inte berätta detta på telefonen men eftersom du frågar så förstår du ju redan. Varpå han sa: så det är positivt alltså?

Det var så H fick reda på det, tyvärr ingen rolig historia men det fick bli min alla hjärtans dag present till honom. 🤍

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Åh stort grattis! Vad glad jag blir så jag vet av dina tidigare inlägg att ni kämpat och haft missfall. Vilken lycka och än fast det är skrämmande i början (jag ville vara själv mist 5 år till med min man än fast jag velat ha barn över 5 år när vi blev gravid😅) så är det de mest självklara när den lille väl föds😍 kram

nouw.com/emmeliesehlin
lljonsson
lljonsson,

Tack goding 🤍

nouw.com/lljonsson
Sigyn
Sigyn,

Grattis!! 👏🏻🎉🤍

nouw.com/sigyn
lljonsson
lljonsson,