Vecka 43

Ännu en vecka har bara swishat förbi. Jag tycker tiden går så otroligt fort. Jag kan knappt förstå att det är mindre än två månader kvar till julafton. Visst ska det bli mysigt med julen men jag vill inte att snön och alla sjukdomar ska komma.

I två veckors tid nu har jag varit så otroligt trött, jag märker verkligen av hur vädret påverkar mig nu. Förra veckan regnade de varje dag och var otroligt grått. De har varit samma sak denna vecka, detta gråa väder och regnet. Jag har spenderat denna veckan i soffan, under en filt, med tända ljus och kollat på serier.

Mörkret är ju inte min bästa vän när det kommer till att fotografera men jag försöker acceptera mörkret och få in de mysiga i bilderna. Denna vecka har jag tappat min motivation helt, har inget intresse för att fota något, knappt gå ut på promenader och plugget ska vi inte ens prata om.

Jag har verkligen tappat motivationen när det kommer till allt. Jag har nu kommit till insikt med att jag inte alls tar hand om min kropp och jag känner hur dåligt jag mår mer för varje dag. Jag vaknar & känner mig dunder förkyld varje morgon, min kropp är tung och påsarna under ögonen blir bara mörkare. Men nu är det ändring på de. Jag måste börja ta hand om min kropp & leva mitt liv som jag vill leva de.

Gillar

Kommentarer