var försiktiga

De senaste dagarna har jag verkligen mått pyton. Enda sedan i lördags kväll så har jag gått med ständig magknip & varit dålig i magen. Har varit illamående till och från utan att veta varför. Huvudvärken har även varit på besök dessa dagar. Så har haft ett par tuffa dagar men står på benen gör jag ändå.

Eftersom jag har en ganska känslig mage så har jag uteslutit allt som min mage inte tycker om men jag har ändå mått dåligt och jag har inte förstått varför, tills idag.

De senaste som jag har börjat med är att dricka en hemmagjord shot varje dag som innehåller ingefära, citron, apelsin, morot och gurkmeja. Gurkmeja är en ny grej som jag börjat med, aldrig testat de innan för än en person rekommenderade denna ört till oss med känsliga magar.

Grymt tänkte jag & köpte hem. Dum som jag var så läste jag inte på innan. Man ska ta absolut max 1-3tsk per dag av gurkmeja. Jag har druckit kanske trippelt så mycket vilket har visat sig i mitt mående. Efter att jag ikväll läst på om gurkmeja så förstår jag nu varför jag mått kasst dessa dagar. Så nu blir de att lugna mig med shoten och börja inta mycket mindre varje dag.

I övrigt är det en grym shot som verkligen rensar kroppen på allt skit & är super bra för magen så måste bara ge de lite tid och inta en mindre mängd så ska de nog bli bra 👏🏼

Gillar