Utmanande ångesten

Vid strax efter klockan tolv så bestämde jag mig för att ta mig i kragen och åka kommunalt in till stan. De var många månader sedan nu som jag åkte kommunalt och för er som inte vet så får jag som värst ångest påslag när jag åker kommunalt. Jag tog pendeln till Odenplan, promenerade sedan lite i Odenplan i hopp om att hitta någon pyssel butik men hittade inget.

Tog då tunnelbanan vidare till Hötorget eftersom de där skulle ligga en panduro. Gick inne i butiken ett tag och spanade lite. Efter att ha varit på panduro så var de dags för mig att ta tunnelbanan vidare till Skanstull för att möta upp sambon. Promenerade runt i Ringen ett tag innan vi möttes.

När vi möts upp så skulle vi hämta en hylla till sambons odling. Krångligt var de att få in den i bilen men de gick. Efter de så begav vi oss hemåt, stannade till på Ica Maxi för att köpa hem lite majskakor, pepsi och lösviktsgodis. Så nu ska vi spendera kvällen framför Farmen.

Dagen har i allmänhet varit bra. Jag har haft ångest konstant under tiden som jag åkte kommunalt men även framme och inne i stan. Så jag har gått torr i munnen och illamående flera timmar i sträck. Så de var otroligt skönt att få komma hem & bara kunna slappna av.

Gillar

Kommentarer