"ur min kamerarulle"

Det var väldigt länge sedan som jag faktiskt delade med mig av hur allting står till just nu. Hur jag mår, vad jag gör osv. De har även varit väldigt länge sedan som jag tog ett foto med telefonen. Jag ska försöka bättra mig, jag lovar. Här kommer i alla fall lite bilder som jag tagit med mobilen den senaste tiden.

Den vänstra bilden är från i söndags när vi var hemma hos våra vänner för att fira en av gudsönerna. Den högra bilden är på vägen dit, himlen var magisk!

Även dessa är från samma tillfälle.

På den högra bilden ser ni en super mysig ny tröja som jag fick hem förra veckan. Jag är svag för stickat! På den högra bilden är solnedgången.

I onsdags satte vi upp julpyntet. Jag älskar verkligen julen. Men insåg även att de enda pyntet som vi hade var två stjärnor och en fungerande ljusstake så det blev ju inte super mycket till pynt, haha. På den högra bilden ser ni flera stickade tröjor!

I lördags var vi på Skopan här i Upplands-Väsby. En secondhand butik ganska nära oss. När vi kom fram så var det otroligt långt kö. De tog ca 45 minuter innan vi kom in. Men fynda gjorde vi absolut!

I dag har det varit en lugn dag. Började dagen med att tända första ljuset och sedan har jag pillat här hemma med all inredning. Vid lunch tog vi oss ut för att hitta lite granris och tur hade vi, låg många avbrutna grenar under granarna. Sambon hittade även lite svamp i letandet.

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Så kul att se & läsa <3

nouw.com/matildakz
lljonsson
lljonsson,
Va kul att du tycker de 🥰❤
nouw.com/lljonsson
isvarmt
isvarmt,

Ursäkta ”irrelevant” fråga men huuuuur snyggt filter på dina foton?! Vart redigerar du? 😍

nouw.com/isvarmt
lljonsson
lljonsson,
Tack goa du för din kommentar ❤ jag redigerar mina bilder I Lightroom
nouw.com/lljonsson