Ur min kamerarulle

Tänkte dela med mig av mina senaste bilder som är tagna med telefonen.

Dessa fyra bilder här ovan är tagna förra lördagen. Varje år stoppar vi korv, gör köttbullar och bakar. Trots ett annorlunda år så sköt vi inte upp på denna tradition.

På söndagen åkte vi äntligen och köpte en gran! På tredje advent åkte den upp. Lite för sent för min smak eftersom jag vill hinna njuta så länge som möjligt. Men nu är den uppe & ger en sådan mysig känsla.

Dessa bilder är tagna i måndags när jag var på väg till tandläkaren. Hade inte varit hos tandläkaren på 2 år. Så det var dags nu. Var tvungen att förlänga mitt avtal med dom och se vilken summa jag skulle få betala nu varje månad.

Det visade sig att jag hade ett hål och tandsten som måste tas bort. Trodde helt ärligt att jag skulle ha fler år för mina tänder är så dåliga. Men de känns skönt att de bara var ett hål. Ska tillbaka för att laga hålet i januari och sedan till tandhygienisten i februari.

Dessa fyra bilder är i mitten av förra veckan. Det har blivit en del promenader på senare vilket känns jätte skönt. Trots det mörka & tråkiga vädret. Har mest gosat runt i mysiga kläder här hemma.

Gillar

Kommentarer