UR KAMERARULLEN

Ja hörni, uppdateringen fortsätter att vara riktigt dålig från min sida. Ni vet varför, jag har förklarat de flera gånger nu. Men trots att vi inte gör mycket här hemma så fotar jag ju ändå en del. Sambon har nu gått tillbaka till sitt original schema så de dagar han är ledig försöker vi umgås så mycket som möjligt nu. Vi har suttit i soffan två kvällar och kollat på serier tillsammans, kan inte ens minnas senast de hände. Så de känns väldigt skönt.

Annars så är de lugnt här hemma, jag försöker vänja av min kropp vid socker så gott jag kan. Glassen på bilden ni ser är till exempel sambons och i vanliga fall brukar jag äta upp alla glassar i frysen men denna har jag inte rört alls. Jag brukar alltid vilja köpa hem en chokladkaka och trycka i mig men denna vecka har jag inte ätit en enda choklad kaka. Så de känns jätte bra. Från att trycka en chokladkaka om dagen till att bara tvärt inte vilja ha de längre. Försöker istället njuta genom att äta mat.

Jag har märkt av en del symtom på mina mediciner men de är endast symtom som jag tycker om och gör att jag kanske kan hitta tillbaka till mig själv och min kropp som jag trivs i. Så än så länge funkar medicinen bra & snart har jag ätit den i en månad. Får se om vi ska ta och höja medicinen eller om jag ska fortsätta på denna dos.

Eftersom jag varit sjuk i snart 2 månaders tid så har vi bara varit hemma, sambon jobbar och hittar på saker medan jag kollar serie efter serie. Nu har jag endast lite hosta kvar så hoppas att de är över snart för de är så mycket som jag vill göra. Jag vill komma tillbaka till rutinerna.

Gillar