Uppdatering: psykisk ohälsa

Jag har nu varit på mitt nya jobb i tre veckor. Jobbet går bra när jag väl är på jobbet men så fort jag kommer hem så börjar tankarna. De är otroligt tufft att arbeta på ett jobb som inte känner till ens bakgrund. Dom vet inte ett enda skvatt om hur jag egentligen mår och vad jag går igenom, och de är tufft. Men vem vill anställa en person som lider av psykisk ohälsa?

De första två veckorna gick bra. Men den senaste veckan har jag varit hemma hela veckan. Tisdag och onsdag var jag hemma för att magen var kaputt. För minsta lilla symtom som jag känner så sjukanmäler jag mig. Så fort jag mår dåligt, spelar ingen roll om de är psykiskt eller fysiskt. Jag sjukanmäler mig och skyller på en annan sjukdom.

Jag är konstant utmattad, spelar ingen roll vad jag gör om dagarna. Jag är aldrig pigg och de känns som att jag aldrig får sova ordentligt. För varje natt så drömmer jag, drömmarna håller mig vaken. Att bara ta mig utanför dörren för en liten promenad är svårt, jag hittar varken orken eller lusten till de.

På allt detta nu så har även mina anti depressiva tabletter tagit slut. Tog sista tabletten idag. Jag äter ett par tabletter som är otroligt dyra så jag har helt enkelt inte råd att köpa nya tabletter. Jag har kvar de tabletterna som jag började äta allra först så jag får gå tillbaka till dom. Men nu är jag rädd för hur kroppen kommer reagera. Insättning och utsättning av så här starka mediciner är fan inte kul. Ingen aning om hur jag kommer må dom kommande dagarna..

En sida av mig försöker att kämpa, arbeta för att ha en inkomst, arbeta för att ha pengar till allt kul som kommer ske i framtiden. Sen har vi den andra sidan av mig som säger att jag är värdelös, den sidan som får mig att stanna hemma från jobbet. Den sidan som alltid klankar ner på mig.

Och jag vet att jag hjälper många där ute med att prata om min psykiska ohälsa men eftersom jag nu har ett jobb som inte känner till detta så kan jag inte dela med mig av sånt här hur som helst och de tär också på mig. Så länge jag kan minnas har jag alltid skrivit av mig på både bloggen och Instagram. Men nu kan jag inte nämna något om hur jag faktiskt mår. Och de tär på mig. Därför har jag lösenordsskyddat denna blogg tillsvidare.

Gillar