Uppdatering om livet

Och så blev man dålig på att uppdatera här igen. Men de är för att jag inte har så mycket för mig om dagarna. De enda jag gör är att måla, hitta nya tekniker, leka med färger, penslar och material. Jag har redan nu sålt tre produkter vilket känns jätte kul. Att just min konst kommer sitta på någon annans vägg. De känns ganska mäktigt faktiskt!

Annars då? Jo, jag har ju bytt anti depressiva och jag mår betydligt bättre nu! Känner verkligen super stor skillnad, både jag och sambon. Vilket känns super skönt. Äntligen känner jag en viss lycka varje dag och jag är ute och rör på mig mer. Jag har även skrivit in mig på arbetsförmedlingen så förhoppningsvis får jag lite pengar där ifrån medan jag söker jobb.

Så de känns faktiskt som att allt är på väg åt rätt håll nu, ska även till psykiatrin den 5e mars så får vi se vad deras bedömning är. Mitt allra största problem just nu är att jag är så fruktansvärt trött konstant. Men jag kämpar emot och har ändå lyckats komma ut på minst en promenad om dagen denna veckan, så de känns bra!

Gillar

Kommentarer