UPPÅTTJACK

Detta är trist nog de enda bilderna som jag knäppt denna vecka med telefonen.. Har fotat en del med kameran men har varken haft lust eller ork till något annat. Hade ju feber två dagar & nu mår jag som vanligt igen förutom att jag fortfarande är lika utmattad. Men nog om de. Tänkte berätta om mitt läkarbesök idag. Idag fick jag träffa en helt ny läkare som jag aldrig träffat innan på min vårdcentral. En trevlig man i kanske 35 års åldern. Mitt besök idag var mest för en presentation, berätta hur jag mådde just nu osv.

Men innan jag gick därifrån så bokade vi en ny tid för att förlänga min sjukskrivning samt utvärdera min nya medicin som jag ska börja med imorgon. Så den nya medicinen som jag ska börja äta heter Voxra vilket enligt min läkare är som uppåttjack, haha. Jag har läst mycket bra om medicinen men jag är självklart rädd för alla biverkningar.

Men jag hoppas verkligen att denna medicin kan hjälpa mig att få tillbaka energin och livsglädjen. De var tydligen första gången denna läkare skrev ut denna medicin till någon i hela sin karriär. Så de är absolut ingen medicin som ges till vem som helst.

Men eftersom inget annat har fungerat hittills så hoppas jag verkligen på denna medicin. Alla mina pengar går åt alla mina mediciner, haha. Börjar känna att de är lite för mycket men förhoppningsvis så ska jag inte äta alla dessa mediciner livet ut.

Gillar