UPDATE - PSYKISK OHÄLSA

De känns som att de var länge sedan jag uppdaterade er kring min psykiska ohälsa. Eftersom de är dom inläggen som flest besöker så vet jag att ni gillar dom så vi kör väl en liten update på hur läget är just nu.

Just nu är jag sjukskriven April ut. Psykiatrin i Solna har skickat en remiss till psykiatrin i Upplands Väsby där vi bor. Så just nu väntar jag egentligen bara på att bli kallad. Den personen som jag klickade så otroligt bra med i Solna skulle självklart sluta. De är alltid så när man känner att man har hittat rätt.

Jag har mått som värst under de senaste två åren och denna kvinna är den första som sjukskriver mig, de säger ju en hel del. Men jag hoppas att jag kommer klicka med den nya personen. För tanken är ju att jag behöver någon att prata med samt att vi skulle pröva en ny medicin som får upp mig lite.

För som de är nu så går jag runt som en zombie, håller inte koll på dagarna överhuvudtaget och skulle kunna sova bort dagarna utan problem. Jag får kämpa för att ta mig utanför dörren vissa dagar medan andra dagar är betydligt enklare.

Men tröttheten består och jag känner mig konstant utmattad, de är egentligen de som är de största problemet just nu. Men jag kämpar på och hoppas att få bli kallad snarast möjligt till psykiatrin.

Gillar