TORSDAG

Yes, denna vecka åkte julpyntet upp faktiskt! Efter att vi handlade i måndags så kunde jag inte hålla mig. Så nu är allt pynt uppe. De är bara julgranen som saknas och eftersom min sambo redan tycker att jag är otroligt tidig med pyntet så kommer väl inte granen komma upp för än om minst två veckor. Jag har försökt få honom att inse att vi ska köpa en plast gran men han vill ha en riktig och då kan man inte köpa den för tidigt.

Men förutom allt pynt som kommit upp då. Jag är fortfarande förkyld. Har känt av ett väldigt torrt område på insidan av min läpp i tre dagar nu men kollade först imorse. Tog direkt en bild och skickade till mamma som trodde de var en förkylnings-blåsa. Denna vecka har jag mest försökt plugga ikapp, legat lite efter. Annars har jag inte gjort så mycket, som vanligt. Jag börjar verkligen känna mig trött på att gå hemma dag in och dag ut men samtidigt så stannar jag hellre hemma eftersom ångesten är för jobbig.

Denna vecka har varit väldigt mycket upp och ner. De känns som att hela mitt mående har gått upp och ner otroligt mycket den senaste tiden. Ena dagen kan jag vara glad och andra dagen nere på botten. Jag vill bara ha det stabilt. Jag är så trött på dessa toppar och dalar just nu.

Jag har de även väldigt tufft med kosten just nu. Jag har ingen matlust och de är verkligen ingenting som är gott längre. Jag har kommit in i en period där jag tycker att allt jag äter smakar rått. Jag vill bara att tiden ska gå fortare nu så att jag kan få träffa min psykolog igen.

Gillar