tips på god tapas restaurang

#bestofnouw

I söndags firade vi ju Hampus 30 års dag. Som vanligt när vi är inne i stan för att äta middag så hamnar vi oftast på ett tapas ställe. De är antingen tapas eller burgare när vi är ute. Men denna gång så testade vi faktiskt ett nytt ställe som var dunder verkligen. Har ni vägarna förbi Stockholm eller om ni bor i Stockholm så kan jag varmt rekommendera er att söka Aqui Tapas ! Så otroligt god mat verkligen och personalen var så härlig. De bjöd på sig själva och de kändes verkligen som att de som jobbade där älskade sitt jobb och då blir ju upplevelsen för kunden betydligt bättre.

Jag beställde in kött på grillat bröd med en fantastiskt god sås och sedan självklart Fajitas, testade även på deras lax. De räckte för mig. Hampus tog bläckfiskringar, köttspett, kött i het sås och ännu en kött tallrik. Haha, hör ni att min sambo älskar kött eller? Vi avslutade sedan med en efterrätt där det var jordgubbssylt, chokladsås och mangosylt vid sidan av en creme brulee på deras vis, för under creme bruleen så var det glass. Super gott. Jag föredrog dock glassen framför de täcket ovanpå.

Men ska ni ut och äta så tycker jag verkligen att ni borde käka där. Se till att boka bord dock, de är väldigt populära och ofta fullbokade.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vad mysigt det ser ut <33

nouw.com/hilma
lljonsson
lljonsson,

Så mysigt 😊

nouw.com/lljonsson
ArielC
ArielC,

Tapas slår jo ikke feil! Så fint du tipser om dette 😍

nouw.com/arielc
lljonsson
lljonsson,

Älskar tapas 😋🙈

nouw.com/lljonsson
cesiliegm
cesiliegm,

Så fristende!

nouw.com/cesiliegm
lljonsson
lljonsson,
Johannna
Johannna,

Men åh vad mysigt 💕

nouw.com/johannna
lljonsson
lljonsson,
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh shit vad mycket gott 😍 bara vattnas i munnen! ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
lljonsson
lljonsson,

Ja så gott 🙈

nouw.com/lljonsson