svarar på era frågor

Tidigare i veckan så bad jag er att ställa lite frågor till mig ifall ni hade några. Ni hade inte många men några få i alla fall. Så självklart ska jag svara på dom.

@emelivet / Vad har du för musiksmak? 😊🎶
- Oj, jag har nog en väldigt öppen musiksmak. Jag gillar att lyssna på det senaste som typ går på radion men avskyr alla dessa raplåtar som börjar bli populära nu. Men allt förutom riktig hårdrock egentligen. Vad har du för smak?

@amandamalmflod / Vilken är din favorit bloggare 😊
- Jag har nog inga direkta favoriter men jag har några få bloggar som jag läser varje kväll. Läser bland annat Paulas & Yayas. Det är nog de bästa favoriterna faktiskt. Har du några favoriter?

@ellenwiklund / När gjorde du din septum?
Om den är äkta vill säga? 🙉 Så himla fint! Kram 🤎

- Tack fina du för din fråga. Jag gjorde min septum efter min 25års dag, var väl någon åldersnoja eller något, haha. Jag har alltid gillat piercingar men hade inga så var tvungen att göra denna i Januari när jag fyllde 25. Har du några piercingar?

@evelinajosefines / Hur mår du? Vilken linje gick du på gymnasiet?🤍
- Tack gulle du för din fråga. Just nu mår jag helt okej, de är dagarna innan mens just nu så är mycket illamående och trött. Extra jobbigt när man helst av allt vill att mensen inte ska komma.. Så jobbiga dagar nu. Jag har faktiskt inte gått gymnasiet, jag fick gå IV året efter nian för att plugga upp mina betyg. Efter ett år på IV så fick jag reda på att jag var tvungen att gå ett år till och det orkade jag inte så jag började arbeta istället. Vilken linje gick du?

@purplequeen / Vad jobbar du med?
- Jag är arbetslös sjukskriven faktiskt. Jag mådde så pass dåligt i min psykiska ohälsa för 2.5 år sedan att jag sa upp mig från mitt dåvarande jobb där jag arbetade på ICA. Jag sa upp mig för att läkarna vägrade sjukskriva mig och hade gjort i flera månader. De tog vården 2 år att sjukskriva mig så jag är ändå glad att det blev som de blev. Nu startar min resa mot att komma tillbaka till arbetslivet. Vad arbetar du med?

Gillar

Kommentarer

ellenwiklund
ellenwiklund,

Åh vilket roligt inlägg! 😍

Jag har själv velat ha septum sedan jag var typ 16 men har ärligt talat brytt mig för mycket om vad andra har sagt, för att våga köra 🙉 Har alltid bara fått ”Näääej, varför ska du ha nosring för??”, till svar.. Tråkigt!

Men du klär verkligen i den, åldersnoja eller ej, haha! Kram 🤎

nouw.com/ellenwiklund
emelivet
emelivet,
Vad kul att få veta mer om dig 😊 du passar superbra i septum🤍
nouw.com/emelivet
ebbabrage
ebbabrage,
Åh vad roligt 🥰
nouw.com/ebbabrage
happyM
happyM,

Så kul att få lära känna dig bättre!! Kram ❤️

nouw.com/happym
PurpleQueen
PurpleQueen,
Tråkigt att höra hoppas det blir bättre och att du får rätt vård😊
nouw.com/purplequeen