sugen på nya stolar till hemmet

inlägget innehåller reklamlänkar

Det senaste året egentligen har jag ju blivit helt galen i inredning. Jag vill ständigt göra om & köpa nya saker till hemmet. Nu när vi även kollar på att köpa ett hus så har man drömt lite extra och sett framför sig hur vissa rum kan se ut. Något ni kanske inte visste är att mer än hälften av alla möbler/saker vi äger är faktiskt sådant som vi hittat bortskänkes. Jag är faktiskt riktigt duktig på att hitta gratis prylar men nu får det vara nog med det, hihi.

Nu har jag faktiskt kommit till en period där jag känner att jag vill köpa nytt istället. Eftersom jag blir mer och mer insatt i inredningen så blir möblerna mycket viktigare och man vet exakt vad man vill ha. Eftersom jag har mitt stora intresse för fotografering så blir även inredningen så mycket viktigare. Vi har länge haft dessa klassiska stolarna med överdrag som man kan byta. Jag tröttnade ju på dem för ett tag sedan och betsad om benen. Men nu känner jag att det är dags för lite nytt.

Jag har hittat några otroligt fina stolar på nordiskarum.se som har otroligt bra priser & många andra fina möbler. Jag har ju börjat tycka om denna lite slitna stil. Rotting är ju otroligt inne just ju & även jag har kommit till att älska de! Hur fina är inte dessa? Framöver så kommer det definitivt bli någon utav dessa två godingar!

Stolar är ju så kul att inreda med. Man kan ha det till bord men även att ställa krukor på eller bara ha som inredning!

stol Oskar vit / länk

vintage stol natur / länk

inlägg i reklamsamarbete med nordiskarum.se

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Så kul med inredning, älskar!
nouw.com/matildakz
lljonsson
lljonsson,
Eller hur😍
nouw.com/lljonsson