staycation grand hotel

I fredags firade jag & H att vi varit förlovade i ett år. Så jag mötte upp honom efter jobbet för att vi då skulle åka ut till Saltsjöbaden för att bo på Grand Hotel igen. Vår senaste vistelse blev ju en riktig flopp så de bjöd på en ny vistelse.

På vägen ut dit så stannade vi på Kringelgården och Kockrocken. Två väl omtalade caféer. Jag kan verkligen rekommendera er att besöka båda ställena. Vi köpte med lite semlor från Kockrocken som ligger i Fisksätra Centrum & en gigantisk macka med pesto och mozzarella från Kringelgården. Semlorna var helt magiska & även den varma mackan.

När vi väl checkade in i hotellrummet så tog jag en dusch. H vilade ett tag innan jag väckte honom med min panik. I vardera hörn av duschen så kröp de spindlar & jag fick total panik. Min räddare i nöden, haha. Trots spindlarna så var rummet betydligt bättre än förra gången. Första gången vi var där så bodde vi på första plan med parkeringen precis utanför fönstret. Denna gång bodde vi på plan fyra med havsutsikt.

Efter duschen så tog vi de lugnt ett tag innan de var dags att gå ner till spaet. Spaet var otroligt litet så de enda man kunde göra var att basta, bada i bubbelpoolen och sedan doppa sig i en kall bassäng. Vi njöt i bubbelpoolen tills det var dags göra sig i ordning för att äta middag. Middagen & kvällen spenderades i deras lilla bar där vi drack drinkar & åt middag. Som förra gången så åt vi fish & chips till middag vilket var supergott.

Efter middagen gick vi upp till rummet där H somnade klockan tio medan jag låg vaken & kollade på film fram till klockan tolv. Låg sedan & bara vred & vände i en timma eller två innan jag somnade. Morgonen därpå ringde alarmet klockan 08.00. Då var det dags att käka frukost.

Frukosten brukar alltid vara det bästa med att bo på hotell men inte denna gången. Jag åt en liten baguette med skinka, en croissant och till det drack jag ett glas juice. Jag tog både äggröra och bacon men de var inte alls gott denna gången faktiskt. De var knappt ljummet och smaken var inte alls god. Så efter frukosten tog vi de lugnt i ca en timma innan vi valde att checka ut och avsluta denna staycation. Vi är båda överens om att vi inte kommer åka dit igen.

Gillar

Kommentarer

isvarmt
isvarmt,

Tråkigt att ni inte fick en mysigare upplevelse. Utsikten va iallafall jättefin!

nouw.com/isvarmt
lljonsson
lljonsson,
Ja, utsikten var riktigt fin ☁️
nouw.com/lljonsson
Anngelic
Anngelic,

Men åh vad trist 😟
Det är så sällan man unnar sig en hotellnatt och då vill man ju all allt ska vara perfekt!

nouw.com/anngelic
lljonsson
lljonsson,
Ja verkligen ☁️
nouw.com/lljonsson