staycation

I lördags var det dags för oss att bege oss ut mot Saltsjöbaden för att bo på hotel. Tanken var ju egentligen att vi skulle ta bilen för att göra några stopp på vägen men eftersom bilen inte blev klar till helgen så fick vi åka kommunalt. Så klockan ett åkte vi hemifrån & vi var framme klockan tre vid hotellet. Otroligt vackert område verkligen.

Vi promenerade runt för att kolla lite innan vi bestämde oss för att checka in. Vi checkade in på rummet och sedan gick vi rakt över gatan till ett fik för att ta en fika, lunch för mig dock.

Efter fikat så gick vi till baren och tog de lugnt. Sambon beställde in en öl och jag fick en alkoholfri drink som var otroligt god. Vi bestämde oss även för att äta middag där på plats. Så vi beställde in två fish & chips. Drinkarna & maten var riktigt bra.

Efter middagen så bytte vi om för att gå ner till spat då vi hade tid mellan 19-21. När vi kom ner så blev vi snabbt besvikna. De fanns en stor pool, en bubbelpool och en ångbastu och det var fullt med folk överallt så jag blev mer stressad än avslappnad. Vi gjorde de bästa av situationen och tog ett dopp i poolen men sen fick de vara nog.

Vi åkte istället några stationer bort för att köpa godis. När vi kom tillbaka till hotellet var klockan nio. Vi hämtade då våra två gratis drinkar & kollade på film i sängen. Trots ett väldigt sunkigt rum så blev de mysigt. Tog så lång tid för mig att somna.. ingen aning om varför men till slut så somnade jag.

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Trevligt 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
Ullie,

Åhh nej hemsk upplevelse får ofta ångest över sånt o panik om rymmer o sängarna är sjunkit

weberskold.se