SÖNDAG

Då var det söndag igen. Jag har faktiskt sovit otroligt dåligt inatt. Katterna har både lekt och slagits inatt, de har krafsat överallt där dom inte får, dom har låtit som bara den och rusat upp & ner för trappan. Sedan vaknade jag även strax innan klockan fem och var tvungen att gå på toa. Jag märkte redan igår kväll att min mage inte tyckte om lammet.

Så jag har sovit dåligt och mådde dåligt imorse.. Somnade i alla fall om och vaknade igen vid halv tio. Då bestämde jag mig för att ta en liten promenad i regnet. Vilket var otroligt skönt. Kom hem, åt frukost och nu sitter jag i sängen med datorn i knäet.

Idag kommer de bli en riktigt lugn dag hemma, de är kallt och regnar utomhus och jag är så fruktansvärt frusen och trött. De enda vi egentligen måste göra idag är att åka och handla kattsand. Skulle även behöva hänga upp ett par klösbrädor där katterna klöser som mest. Jag skulle även behöva skrubba golvet i vardagsrummet då de är massor av torkad färg där men de får nog vänta till imorgon.

Gillar