SNAPSHOTS FRÅN VECKAN SOM GÅTT

Ja hörni, här är de få bilderna som jag knäppt denna vecka. De har varit en otroligt seg vecka med tanke på att jag fortfarande sitter i karantän. Jag har själv valt de eftersom jag haft symtom i ca två månader nu. Jag måste säga att de känns otroligt tufft att vara hemma varje dag i två.månaders tid. De enda jag gjort utanför hemmet är när jag tagit en promenad för att ta lite friskluft. Annars har jag hållit mig hemma medan sambon två helger i rad nu har varit hos sina föräldrar.

Annars då? Jag har förlängt min sjukskrivning ytterligare en månad vilket känns skönt. Jag har snart ätit min nya medicin i en månad & jag hoppas att den kommer fungera bra. Vore jobbigt om jag måste höja för nu vill jag bara må bra & arbeta mig tillbaka till arbetslivet så man kan börja skapa sin framtid.

Annars med allt kring Corona så har ju sambon bara arbetat 3-4 dagar i veckan men nu på måndag så kommer han gå tillbaka till sitt vanliga schema. Vilket betyder att allt fler människor börjar leva "som vanligt" igen. Vilket känns skönt men nu kommer man sakna honom extra mycket på dagarna.

Jag försöker sysselsätta mig med att pyssla med allt möjligt här hemma, möblera om & måla om möbler. Allt för att inte ligga i sängen hela dagarna. Idag är även första dagen som jag inte känt av några symtom så hoppas att jag är helt frisk snart!

Gillar

Kommentarer