snapshots från veckan

Veckan började med att jag besökte In & Finn i hopp om något fint att använda till mina stillenen. Dock hittade jag tyvärr ingenting förutom en väldigt fin träbricka. I början av veckan bakade jag även cupcakes för att fota ett samarbete.

Jag har målat om denna vackra möbel också! Färgen är verkligen den perfekta rosa. Bättre bilder kommer såklart inom kort. Använde mig av en färg som heter Fusion från Skattkammaren och detta är färgen Damask.

Gillar ni också att måla om möbler så kan jag tipsa er om denna färg. Den är otroligt enkel att måla med & resultatet blir helt magiskt! En sådan liten burk räckte mer än väl till att måla denna möbel 3 gånger & jag har ändå hälften av burken kvar av färg. Helt galet!

Den nya möbeln har blivit mitt skrivbord. Tidigare när jag arbetat vid datorn så har jag bara suttit i sängen eller vid köksbordet men nu har jag äntligen ordnat mig en egen arbetsplats. Helt magisk är den!

Avslutade denna vecka med att träffa min systerdotter med familj. Träffade även lillasyster, mamma & pappa. Vi umgicks hemma hos storasyster ett tag innan vi alla åkte till en super härlig secondhand butik i Vega.

De fanns mycket fina möbler som jag mer än gärna hade velat ta med mig hem men tyvärr var detta ställe lite för dyrt för mig. Jag är så snål, helst ska allting vara bortskänkes när det gäller gamla möbler. 🙈

Avslutar denna vecka med en gryta gjord på fläskfilé och champinjoner. Till de serverades potatis i ugn. Otroligt mumsigt. Nu väntar en lugn kväll framför någon bra serie eller film.

Gillar