Snapshots från veckan

Denna vecka har jag bland annat hittat ett par väldigt fina fjädrar. Otroligt billiga var dom också. Tolv stycken fjädrar för endast 10:-. Och hur underbar är inte färgen. Jag älskar den!

Jag har som vanligt druckit den dagliga drycken, en om dagen håller mig hyfsat pigg och stabil. Inte de bästa för magen men vad gör man inte när man inte tycker om kaffe?

Jag bestämde mig för att äntligen ta tag i rollern och börja måla sovrummet. Och jag måste säga att färgen blev otroligt fin. Dock räckte färgen bara till en vägg men de kommer bli så bra när de är klart.

Kaoset som blir när man målar, haha. Här ser ni även en bild på tavlorna som jag har skapat i veckan. Men i skrivande stund har jag redan målat över dom faktiskt med en annan teknik, kommer bilder på de snart.

Här ser ni skillnaden. Den randiga tapeten mot det nya biege. Jag älskar de verkligen! Får se om vi målar hela rummet eller bara två väggar. Jag & sambon diskuterade de men vi kunde inte riktigt bestämma oss.

Jag har som vanligt tagit en del promenader, när man är sjukskriven så gör man ju inte speciellt mycket förutom att pula i hemmet och ta promenader för att få friskluft.

Jag har testat på lite nya tekniker i målandet och måste erkänna att jag gillar denna väldigt mycket. De är så kul att få jobba med färg och verktyg för att få fram olika strukturer och former.

Jag har självklart myst en hel del med katterna. Eller faktiskt bara med Lilo eftersom de är hon som tyr sig absolut mest till mig. De är ju min lilla älskling.

Sista bilden för denna vecka är denna. För första gången så har jag vågat måla med en blå färg. Jag är ju mycket för enkla och stilrena färger, gärna ljusa men denna tycker jag blev riktigt bra!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh Celsius!! Försöker begränsa till en dag i veckan haha, blir kaffe som är den dagliga drycken istället :'D Himla härliga bilder!! Ha en superbra fredag fina <3
nouw.com/emmaengstrom
Josefine ,
Men alltså den byrån med lådorna , vart e de från? Så fin!!!
Http://Joossanns.se
lljonsson
lljonsson,
Jag minns tyvärr inte 🙈 den är väldigt gammal
nouw.com/lljonsson