snapshots

I söndags kom äntligen snön. Som vanligt så startade jag dagen med att ta en promenad för att sedan komma hem & fota samarbeten.

I måndags var det äntligen dags för mig att tatuera mig. Min födelsedagspresent. Den är inte speciellt stor men ändå tog den nästan fyra timmar att göra. Jag hade velat göra den större men planen är nu att bygga på den vid senare tillfälle. Är otroligt nöjd!

I tisdags startade jag dagen med att ta en promenad ner till Ica. De känns som att det är standard promenaden just nu. Handlade lite inför ett samarbete så när jag väl kom hem så började jag tillaga samarbetet & pynta.

Mitt i allt så slinter jag med kniven och får en jäkla djupt hack i tummen. Svimfärdig, illamående och otroligt yr så skulle jag försöka plåstra ihop mig själv. Mådde riktigt dåligt i ca en timma innan de la sig. Men jag fick ju fina bilder I alla fall, hahaha..

I onsdags vaknade jag inte för än klockan elva faktiskt. Vaknade mitt i natten och var dålig i magen så hela dagen tog jag de bara lugnt och kollade på serier. Tog mig en liten promenad men annars så höll jag mig inne hela dagen.

Gillar