Sjuk & pysselstuga

Wow vad denna vecka har gått fort, och denna dag! Jag har inte ens reflekterat över att det faktiskt är fredag idag. Jag vaknade halv nio imorse, klev upp och bestämde mig sedan för att gå och panta på Lidl. Väl på Lidl så letade jag efter ett speciellt snöre till mina pyssel men hittade inget. Istället köpte jag nytt inslagningspapper. När jag var inne på Lidl fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Hämtade ut paketet och gick sedan hem för att äta frukost.

Väl hemma så smsade sambon och bad mig hämta ut sista delen som behövdes för att få ett fungerande internet samt handla proviva. Sagt och gjort. Slängde i mig frukosten och promenerade sedan tillbaka till kiosken för att hämta ut ett till paket. Promenerade sedan vidare till Lidl igen för att köpa proviva.

När jag kom hem så började jag pyssla igen. På mina promenader idag plockade jag med mig pinnar hem som jag gjorde stjärnor av. När sambon kom hem så berättade han för mig att jag gjort en jude-stjärna och där hade jag kämpat med den där stjärnan i en och en halv timma.. haha. Han visade mig i alla fall rätt form så jag kan göra om och göra rätt imorgon.

Hela eftermiddagen har jag varit illamående till och från, knappt kunnat äta. Har varit så här i fyra dagar nu. Även sambon börjar bli förkyld och han har också känt sig smått illamående till och från så vet inte om det är något skit. Hoppas i alla fall att de går över snart!

Gillar