SERIE TIPS

Vad jag har förstått de som så sitter väldigt många i karantän just nu och det är väldigt mycket som stänger för att minska spridningen. Därför tänkte jag tipsa er om lite serier som jag tycker är väldigt bra. Man måste ju ha något att kolla på när man inte kan kliva utanför dörren.

OUTLANDER

Claire och hennes man befinner sig på smekmånad i Skottland, strax efter andra världskrigets slut. Då Claire besöker en stencirkel skickas hon tillbaka i tiden, till 1743. Hon kidnappas av klanen McKenzie och träffar Jamie Fraser.

RIVERDALE
Serien följer fyra ungdomars liv i den lilla staden Riverdale och utforskar mörkret dolt bakom dess till synes perfekta fasad. Riverdale har blivit till mysteriernas stad. Fyra säsonger med varsitt mysterium.

TEEN WOLF
Denna handlar om en bortkommen tonåring, Scott, som tar itu med sitt tonårsliv och handskas med att han blivit en varulv. I båda versionerna drar Scott nytta av sina nya krafter; blir självsäker och accepteras därefter av sina kamrater på grund av sina nyupptäckta krafter. Dessutom har han en nära vän vid namn Stiles

JANE THE VIRGIN
Som ung flicka bestämmer sig Jane Villanueva att vara kysk tills hon är gift när hennes mormor övertalar henne. När hon är 23 år och förlovad med sin pojkvän, Michael, går dock allt snett när hon blir inseminerad av en klumpig läkare och blir gravid fast hon är oskuld. Jane blir inkastad i en komplicerad situation där hon måste bestämma om hon är redo att bli mamma, hur ska hennes förhållande kommer bli med pappan, Rafael, och om hon kan hålla sitt abstinenslöfte till sin mormor.

YOU ME HER
Det gifta paret Jack och Emma anlitar en eskortflicka för att få fart på sitt sexliv. Men när romantiska känslor uppstår tar det hela en oväntad vändning.

YOU
Pojke träffar flicka. Pojke blir kär i flicka. Pojke blir besatt av flicka. Hur långt kan pojke gå för att få flicka?

Gillar