senaste tagna bilderna

I torsdags tog jag & lillasyrran en promenad i snön. Jag älskar verkligen ljuset just nu! Detta är precis vad jag behövde. Äntligen går vi mot ljusare tider.

När vi kom hem sedan så hade jag fått ett paket. Där en gullig följare till mig hade skickat två ljus som hon gjort. Eftersom jag mer än gärna hjälper små företag att växa så vill jag tipsa er om hennes Instagram där hon säljer ljusen. Olika färger, former & dofter. Ni hittar henne här.

I fredags var det dags för lillasyrran att åka hem igen. Hon sov här i fyra dagar & jag kände att det blev ganska lagom. Trots att hon är min familj så kände jag mig helt dränerad i fredags. Trots att hon är min lillasyster så har det tagit mer energi att vara "host" än vad jag är van vid. Pratade om detta med min psykolog då jag tyckte det var konstigt att jag kände mig så dränerad. Men enligt honom var det fullt normalt.

Efter att mamma & pappa plockat upp syrran och fått lite fika i magen så spenderade jag sedan dagen framför min serie. Det var ungefär vad jag orkade med. Senare på kvällen hade jag otroligt svårt att somna. Hade en sådan orolig känsla i kroppen, som om något var fel. Avskyr att känna så och inte veta varför..

Imorse vaknade jag vid halv tio ungefär. När jag vaknat till liv så tog jag en långpromenad i kylan. Promenerade ner till Ica för att köpa hem lite godis som jag varit sugen på i två dagar. När jag väl kom hem igen så tog jag en dusch och sedan åt frukost.

Sedan vet jag inte vad som hände. Hela eftermiddagen har jag känt mig jätte hängig. Trött, slemmig i halsen, lite små hostig. Jag bara hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Jag har precis nu slängt i mig en burgare från Texas & tänkte nu krypa ner i soffan under filten och fortsätta att kolla serier.

Gillar