senaste tagna bilderna

Mitt minne är ju så otroligt dåligt numera. Jag har fotat en hel del med telefonen den senaste tiden men om jag inte skriver något om bilderna samma dag eller dagen efter så minns jag inte vad jag gjorde den dagen. Tyvärr har jag glömt att ordna ett utkast där jag skriver dagligen vad jag gjort när bilderna togs. Så denna gång där ni bara massa bilder från den senaste tiden.

Dessa minns jag i alla fall. Tomatsoppan fotade jag för ett företag om jag samarbetade med förra veckan. All Funlight fick jag i ett pressutskick. Bilden på drinkarna är också i samarbete med ett företag.

Ananas & passionsfrukt drinkar:

Skapade drinkar som innehöll ananas & passionsfrukt saft, massvis av is och till sist passionsfrukt som topping. Denna drink kommer bli dunder i sommar. Man kan blanda i lite sprite om man vill & funkar super bra om man vill tillsätta lite alkohol.

Jag har även börjat få in en ganska bra rutin de senaste veckorna. Försöker att ta minst två promenader om dagen. En på morgonen och en på kvällen.

De har blivit många mysiga dagar under en filt med tända ljus. Vi har det så fruktansvärt kallt i vår lägenhet så överlever typ inte utan ljus..

Denna vecka lämnade vi in bilen för att laga ännu ett stenskott. Vi får så otroligt mycket stenskott.. bilen ska besiktigas på fredag så de behövdes verkligen!

Verkstaden ligger ca 20 minuters promenad hemifrån så vi promenerade hem när vi lämnat den och sedan tillbaka när de var dags att hämta den. När vi skulle hämta bilden så var det världens snöstorm.

Denna vecka har jag varit otroligt trött. Har drömt massor av skumma drömmar hela nätterna så de har inte känts som om jag fått sova något men har ändå kämpat mig ut på mina promenader även om de vissa dagar varit svårt att ha öppna ögon.

Avslutar detta inlägg med en bild på ett par semlor. Jag tänkte att jag ska försöka mig på att baka egna semlor i år.

Gillar

Kommentarer

Artbyellinor
Artbyellinor,

Så mysiga bilder, som alltid på din blogg! De där semlorna hade jag INTE tackat nej till 🤎

nouw.com/artbyellinor
lljonsson
lljonsson,
Men va go du är 😙❤️
nouw.com/lljonsson
Marie,

Semlorna såg väldigt goda ut

sweetwordsbymirre.com