self care listan

Gå och lägga sig tidigt eller sovmorgon?

Skulle ni frågat mig för ett år sedan så hade jag sagt gå och lägga mig tidigt. Men nu idag så säger jag faktiskt sovmorgon. Jag har fått så otroligt svårt för att kliva upp på morgonen och sover gärna ut.

Lugn promenad eller yoga?

Jag är en sådan person som inte alls förstår mig på yoga, haha. För mig är yoga som ett tungt arbetspass. Även de enklaste övningarna kan vara det tuffaste. Varje gång jag kört yoga så har jag runnit av svett, haha. Så jag föredrar absolut en lugn promenad.

Meditera eller skriva dagbok?

Skriva dagbok helt klart! De är ju därför jag bloggar, för att jag älskar att skriva av mig.

Ta ett bad i badkaret eller gå till stranden?

Denna är knepig faktiskt. Jag älskar ju att promenera på stranden, sena sommarkvällar och det är helt tyst. De enda som hörs är vattnet. Men samtidigt så är det otroligt avslappnande med ett bad I badkaret, blir så lugn & trött av de.

Köpa fina blommor eller odla egna?

Oj, både och? 🙈 jag älskar att köpa hem snittblommor att pynta med & använda under fotograferingar. Men samtidigt så är det ju så kul att få odla på sommaren. Skulle nog säga odla på sommaren & snittblommor på vintern!

Vara kreativ eller ta en tupplur?

Vara kreativ helt klart! Det spelar ingen roll hur trött jag är om dagarna, jag sover aldrig på dagarna. Jag förstår mig inte på de människor som kan ta ett tupplur och sen vara pigga? 😅 om jag tar en nap så är jag förstörd resten av dagen..

Dricka kaffe eller te?

Jag skulle säga te. Men de är bara för att jag inte lärt mig att dricka kaffe ännu. Tyvärr håller jag mig fortfarande till Celsius & Nocco tills jag lär mig 🙈

Se en soluppgång eller en solnedgång?

Båda är ju otroligt mysigt. Men dd mysigaste som finns måste ju vara att kliva upp innan alla andra, bara fåglarna som kvittrar & få se en soluppgång, utan massa folk. Bara de härliga lugnet & fågelkvitter. Det är livet!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,

Åh vilken härlig lista <3

nouw.com/johannna
lljonsson
lljonsson,

Eller hur 🤎

nouw.com/lljonsson
cesiliegm
cesiliegm,

Moro å lese 😃

nouw.com/cesiliegm
ArielC
ArielC,

Så herlig liste! Elsker virkelig spørsmålene og svarene her ❤ Laget du listen selv, eller fant du den? ❤

nouw.com/arielc
linneassofie
linneassofie,

Vilket härligt inlägg! Gotta love sovmorgon! 😃<3

nouw.com/linneassofie