Renovering

Äntligen börjar vi äntligen få hyfsat klart i lägenheten. För några månader sedan så renoverade vi vardagsrummet där det byttes tapet och målades tak. I framtiden planerar vi även att slå upp en vägg där så vi får ett rum till men det är ingen brådska just nu. Nu i veckan så gjordes äntligen hallen och köket i ordning. Nu är det ommålat och jag är så otroligt nöjd med färgen!

De tog ca två dagar tills allt var färdigt men idag så började vi äntligen ställa tillbaka alla möbler på plats. De som är kvar att göras i köket just nu är att byta köksluckor och handtag men de får vänta lite tills min inkomst blir bättre. Annars är vi i stort sätt färdiga med köket. Några små lister som ska målas vita som just nu är träfrägade.

På denna vägg i hallen kommer det komma upp en super fin rund spegel som jag köpte för två månader sedan. Den står fortfarande inplastad och väntar på att få hängas upp. Det jobbiga är att det är betongvägg och vi har ingen borr så vi måste hitta någon som kan hjälpa oss att sätta upp den.

Som ni ser så kan vi inte behålla trappan i denna färg. Jag blir galen av att bara se denna bild, så trappan ska faktiskt målas vit och jag tror att det kommer göra så otroligt stor skillnad i hela lägenheten om jag ska vara ärlig. Så fort jag blir frisk från denna förkylning så kommer jag sätta igång att måla trappan. Så om inte alltför långt tid så är vi äntligen färdiga!

Gillar

Kommentarer