Pulled oumph taco

Halva Januari har nu snart passerat. Herregud, vart tar dagarna vägen egentligen? Denna månad brukar ju även kallas för Veganuary då de flesta äter vegetariskt i Januari. Har ni hakat på detta? Jag gjorde här om dagen Pulled Oumph Taco. Super enkelt & super gott! Har ni testat denna typ av taco?

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Nej jag har inte hakat på den trenden. Jag vill äta mer grönsaker men jag kommer inte haka på och äta fabriksgjorda alternativ till kött. Särskilt inte sojabönor som oumph är gjort av eller qourn som görs av mögelsvampar. *Ryser* Har så svårt för "hittepåmat" och kan inte förstå hur processade livsmedel kan anses vara nyttigare än kött som är naturligt livsmedel ocb något som kroppen ändå är gjord för. Och där fick du alla mina tankar kring vegetariska alternativ, hoppas du inte tog illa upp... Det ser dock gott ut!

hannafialotta.blogg.se
lljonsson
lljonsson,
Jag håller med dig på vissa punkter. Men efter att ha sett hur svenska slaktare behandlar djur den senaste tiden så tycker jag det är vidrigt att köpa kött. Vill varken äta veganskt eller vanligt kött längre.
nouw.com/lljonsson
Hannas krypin,

Håller med om djurhållningen. Där finns det mycket att jobba med.

hannafialotta.blogg.se
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så gott det ser ut!
nouw.com/psykiskohalsablogg
lljonsson
lljonsson,

😋😋😋

nouw.com/lljonsson