PMS veckan

Denna vecka har inte alls varit min vecka. Humörsvängningarna har varit värre än värst denna vecka, har känt mig väldigt arg & irriterad över ingenting men i andra stunden så har jag börjat gråta utan anledning. De känns som att någon har skruvat upp volymen denna månad. Men nu är jag så redo för att mensen ska komma.

Eftersom denna vecka inte varit så bra så har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt. Kollat på serier och promenerat en hel del. Var ute i onsdags med sambon och kollade i blombutiker vilket var väldigt härligt. Nu har pumporna kommit!

En vecka innan mens och suget slog till ordentligt, de har blivit en del choklad denna vecka så nu blir det paus fram till nästa mens, haha. Jag njuter verkligen av att hösten är här. Äntligen får man ta på sig lite mysigare kläder när man är ute. Detta har jag längtat efter.

Passade även på att hämta ett elefantöra skott idag, ska bli så spännande att se om jag får till det. Om det växer som de ska. Löven har nu börjat falla och det är så mycket fina färger på marken nu. Kan inte låta bli att ta sådana här foton.

Gillar